Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ZZ Sensitive System Anti-Stress Milde reinigingsemulsie

Omschrijving

Reinigend. Kalmerend. Mild.

Bij een gevoelige huid.

Reinigt gezicht, hals en decolleté zacht en grondig. Het innovatieve pre- en probiotisch werkzame complex reguleert ondersteunend de eigen bescherming van de huidflora.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. 100% zonder conserveringsmiddelen, geur- en synthetische kleurstoffen. Vegetarisch.


ZZ SENSITIVE System Anti-Stress Milde reinigingsemulsie - DAISY Beauty Award 2016
DAISY Beauty Award 2016

Toepassing

’s Morgens en ’s avonds met ronddraaiende bewegingen op de droge huid aanbrengen en met warm water afwassen.

Ingrediënten*

  • AQUA [WATER]
    • Diep bronwater. Water uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver. Het oppervlakte van de huid wordt hydrateert en fungeert tevens als oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen en plantenextracten.
  • SORBITOL
    • Sorbitol. Een natuurlijk suikeralcohol, wat voorkomt in lijsterbessen en meidoorn en als een bevochtigingsmiddel wordt gebruikt.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Vetzuurester. Goed verspreidende en zeer licht olie component van plantaardige oorsprong; laat geen vettig gevoel achter op de huid.
  • ALCOHOL
    • Zuiver, niet-gedenatureerde ethylalcohol, drinkbare alcohol. Verkregen door gisting van planten met zetmeel of suiker. Alcohol wordt ingezet als oplosmiddel voor extracten en verschillende actieve bestanddelen. Heeft ook een verfrissende, samentrekkende, tonende en conserverende werking en stimuleert de bloedsomloop.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Shea butter. Shea butter is een vast vet afkomstig uit de zaden van een Afrikaanse boom. Het heeft opmerkelijk verzorgende eigenschappen. Voorkomt een droge huid en ondersteunt het genezingsproces van ontstekingen.
  • POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE
    • Emulgator uit hernieuwbare grondstoffen: plantaardige glycerine en plantaardig stearinezuur.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • Een vetcomponent. Vetstof afkomstig uit glycerine en vaste plantaardige vetzuren. Een verdikkingsmiddel in plakproducten en emulsies.
  • SORBITAN STEARATE
    • Sorbitan. Emulgator uit sorbitol en stearinezuur voor de productie van de zeer compatibele W/O emulsies.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Gemodificeerd maïszetmeel . Bindt vocht en zorgt voor een aangenaam licht en poederachtig gevoel op de huid van cosmetische producten.
  • GLYCERIN
    • Glycerine. Glycerine is een onderdeel van vetten en oliën. Extreem vochtbindend. Wordt gebruikt als een bevochtigingsmiddel. Wordt voor Börlind uitsluitend uit plantaardige olie verkregen.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE
    • Een werkzame reinigende stof / oppervlakteactief. Een zeer milde en zeer gemakkelijk afbreekbare oppervlakteactieve stof van plantaardige oorsprong.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Emulgator. Verbinding uit glycerol en vetzuren, goede huidvriendelijke vetcomponenten, geeft consistentie.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Neutrale plantaardige olie. Een olie vekregen uit de gezuiverde vetzuren van kokosolie. Heeft een goede houdbaarheid en een uitstekende huidverdraagzaamheid. Kan gemakkelijk worden verspreid op de huid zonder een vettige glans achter te laten.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Jojoba olie. Jojoba olie is een vloeibare was, gewonnen uit de noten van de uit Noord-Amerikaanse woestijn afkomstige jojobastruik. Het lijkt op de was in de menselijke huid. Trekt heel goed in in de huid, is verzachtend, zonder zichbaar vet achter te laten. Jojobawas is gehydrogeneerde jojobaolie.
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE
    • Een werkzame reinigende stof / oppervlakteactief. Een zeer milde en zeer gemakkelijk afbreekbare oppervlakteactieve stof van plantaardige oorsprong.
  • POLYGLYCERYL-3 BEESWAX
    • Emulgator op bijenwasbasis.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Behenyl alcohol. Behenyl alcohol, alcohol verkregen uit de olie van de behen boom. Is in kleine hoeveelheden ook aanwezig in menselijk huidvet, emulsie heeft een aangename en verzorgende structuur en eigenschappen.
  • STEARIC ACID
    • Stearine. Vetzuur. Komt van nature voor in alle plantaardige vetten en oliën. Zeer geschikt voor dagcrèmes omdat de stearinezuur een matterend effect heeft.
  • SUCROSE COCOATE
    • Oppervlakteactieve substantie. Oppervlakteactieve substantie, geproduceerd uit suiker (riet- of bietsuiker) en kokosolie vetzuren. Vanwege haar natuurlijke oorsprong volledig biologisch afbreekbaar.
  • PALMITIC ACID
    • Een vetzuur. Een vetcomponent in diverse plantaardige vetten en oliën. Verzacht en verzorgt de huid en heeft emulgerende eigenschappen.
  • XANTHAN GUM
    • Xanthan. Xanthan is een polysaccharide dat wordt gevormd door micro-organismen van glucose. Dient al verdikkingsmiddel en wordt getolereerd zonder huidirritatie.
  • JOJOBA ESTERS
    • Jojoba was. Deze duurzame en biologisch afbreekbare exfoliërende korrels worden in de vorm van kleine was kralen gebruikt in natuurlijke exfoliërende producten. In een innovatieve formulering met acacia, Jojoba en zonnebloem was, hydrateert, emulgeert en voedt het. Het produceert een bijzonder aangenaam en licht gevoel.
  • CETYL ALCOHOL
    • Zuivere vetalcohol. Een zuivere vette alcohol afkomstig uit plantaardige wassen. Wordt gebruikt vanwege zijn verzachtende en consistentie biedende eigenschappen.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE
    • Actief reinigende stof van kokosnoot vetzuren en glutaminezuur. Een zeer milde en gemakkelijk afbreekbare oppervlakteactieve stof van plantaardige oorsprong. Desinfecterend en 100% biologisch afbreekbaar.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT
    • Extract van magnolia schors. Ontstekingsremmende, antibacteriële en antioxiderende werking.
  • INULIN
    • Inuline. Een polysaccharide uit cichorei wortel. Heeft een conditionerende en verzorgende werking op de huid en haren.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE
    • Polysacharide. Plantaardige polysacharide. De prebiotische eigenschappen ondersteunen de nuttige huidflora en versterken daarmee de huidbarrière. Ideaal voor verzorging en kalmering van de gevoelige huid.
  • ARGININE
    • Natuurlijke aminozuren. Een aminozuur: Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en komen voor in de natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF) van de menselijke huid. Ze onderhouden de lichtzure oppervlaktefilm van de huid (beschermende zuurmantel) en binden vocht.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Extract van Tremella fuciformis, ook wel bekend als “sneeuw schimmel”. Een geneeskrachtige en eetbare paddestoel, zeer bekend in Japan en China. De chemische structuur van dit extract is zeer vergelijkbaar met die van hyaluronzuur. Heeft hetzelfde cosmetische hydraterende en gladmakende effect, maar voelt aangenamer aan op de huid.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Vitamine E acetaat. Vitamine E acetaat is een meer stabiele vorm van vitamine E, met hetzelfde effect (zie tocoferol). Natuurlijk antioxidant.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Carrageenan. Gel vormend component uit rode algen. Heeft huid verzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Verbinding van glycerol en capronzuur. Oppervlakte actieve, hydraterende en vochtbindende substantie met bacteriostatische werking. Emulgator met vochtbindend effect.
  • FRUCTAN
    • Polysacharide. Vanuit de “Inca wortel” (= yacon) gewonnen Polysacharide. De prebiotische eigenschappen ondersteunen de nuttige huidflora en versterken daarmee de huidbarrière. Voedt en kalmeert de gevoelige huid.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Sojaolie. Vette plantaardige olie van sojabonen, rijk aan onverzadigde vetzuren zoals lecithine en fytosterolen; goede basisolie voor vele cosmetische producten.
  • MALTODEXTRIN
    • Maltodextrine. Een polysaccharide afkomstig van plantaardig zetmeel. Levert vocht en wordt gebruikt als een drager voor actieve ingrediënten / plantenextracten in poedervorm.
  • LACTOBACILLUS FERMENT
    • Melkzuurbacteriënferment. Prebiotisch werkzaam bestanddeel dat het immuunsysteem van de huid stimuleert.


  • * Bepalend is de verklaring op de verpakking.
    De lijst van ingrediënten volgens INCI (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten) zorgt voor een uniforme Europese en taalonafhankelijke verklaring van de ingrediënten.

Meer producten uit onze systeemverzorgingsseries

  Loading...