Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

LL Regeneration System Vitality Vitaliserende nachtcrème

Omschrijving

Verzorgend. Regenererend. Vitaliserend.

Voor de huid die moet worden geregenereerd

Bio-sesamolie ondersteunt de hydratatie van de huid. Het LL-biocomplex met plantaardige werking waarop patent is aangevraagd, versnelt de huideigen celvernieuwing aantoonbaar en ondersteunt het verstevigen en vitaliseren van de huid.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Vegetarisch.

Toepassing

’s avonds op de gereinigde en verstevigde huid aanbrengen en zacht inmasseren.

Ingrediënten*

  • AQUA [WATER]
    • Diep bronwater. Water uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver. Het oppervlakte van de huid wordt hydrateert en fungeert tevens als oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen en plantenextracten.
  • SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME]
    • Sesamolie. Sesamzaad olie. Hecht goed aan de huid. Heeft lichte UV-beschermende eigenschappen.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Sojaolie. Vette plantaardige olie van sojabonen, rijk aan onverzadigde vetzuren zoals lecithine en fytosterolen; goede basisolie voor vele cosmetische producten.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Emulgator. Verbinding uit glycerol en vetzuren, goede huidvriendelijke vetcomponenten, geeft consistentie.
  • LAURYL LACTATE
    • Vetzuurester. Ester van laurylalcohol (vetalcohol) met melkzuur. Verzacht de huid, stabiliseert de natuurlijke pH van de huid.
  • CETYL PALMITATE
    • Was-ester. Een was-ester van cetylalcohol en palmitinezuur; hoofdbestanddeel van spermaceti, wordt uit plantaardige oliën geproduceerd. Geeft een goede consistentie aan producten.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Behenyl alcohol. Behenyl alcohol, alcohol verkregen uit de olie van de behen boom. Is in kleine hoeveelheden ook aanwezig in menselijk huidvet, emulsie heeft een aangename en verzorgende structuur en eigenschappen.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Shea butter. Shea butter is een vast vet afkomstig uit de zaden van een Afrikaanse boom. Het heeft opmerkelijk verzorgende eigenschappen. Voorkomt een droge huid en ondersteunt het genezingsproces van ontstekingen.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Bijenwas. Gezuiverde was uit de honingraten van werkbijen. Wordt hoofdzakelijk gebruikt vanwege de emulsie stabiliserende eigenschappen. Geeft structuur aan het product.
  • SQUALANE
    • Uit olijfolie gewonnen, licht gewijzigde koolwaterstof. Uit olijfolie verkregen, licht gemodificeerde koolwaterstof, gerelateerd aan het huideigen squaleen. Goede gladmakende olie component voor waardevolle emulsies.
  • GLYCERIN
    • Glycerine. Glycerine is een onderdeel van vetten en oliën. Extreem vochtbindend. Wordt gebruikt als een bevochtigingsmiddel. Wordt voor Börlind uitsluitend uit plantaardige olie verkregen.
  • PHENOXYETHANOL
    • Conserveringsmiddel. Komt in de natuur voor in groene thee en cichorei. Heeft conserverende eigenschappen.
  • STEARIC ACID
    • Stearine. Vetzuur. Komt van nature voor in alle plantaardige vetten en oliën. Zeer geschikt voor dagcrèmes omdat de stearinezuur een matterend effect heeft.
  • PALMITIC ACID
    • Een vetzuur. Een vetcomponent in diverse plantaardige vetten en oliën. Verzacht en verzorgt de huid en heeft emulgerende eigenschappen.
  • HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT
    • St. Janskruid extract uit de biologische landbouw. Heeft een samentrekkende, kalmerende, beschermende en milde antibacteriële werking op de huid.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER
    • Panthenol en ethanol. In olie oplosbare, smaakloze vorm van panthenol, kan in lippenstiften worden gebruikt. Eigenschappen zoals van panthenol.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED]
    • Raapzaad sterol. Een mengsel van sterolen met een structurele gelijkenis met cholesterol. Stabiliseert emulsies, verbetert de huidbarrière, geeft het haar glans.
  • ALCOHOL
    • Zuiver, niet-gedenatureerde ethylalcohol, drinkbare alcohol. Verkregen door gisting van planten met zetmeel of suiker. Alcohol wordt ingezet als oplosmiddel voor extracten en verschillende actieve bestanddelen. Heeft ook een verfrissende, samentrekkende, tonende en conserverende werking en stimuleert de bloedsomloop.
  • PANTHENOL
    • Provitamine B5. D-Panthenol (provitamine B5): derivaat van pantotheenzuur (vitamine B5), heeft een helende werking op de beschadigde huid, heeft vochtbindende eigenschappen en is ook goed voor zonnebrand.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Neutrale plantaardige olie. Een olie vekregen uit de gezuiverde vetzuren van kokosolie. Heeft een goede houdbaarheid en een uitstekende huidverdraagzaamheid. Kan gemakkelijk worden verspreid op de huid zonder een vettige glans achter te laten.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Verzamelbegrip voor geuren. Worden aan producten toegevoegd om een aangename geur te creëren. Gewoonlijk bestaat dit uit een mengsel van natuurlijke essentiële oliën en geurstoffen.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CAROT]
    • Wortel extract. Olieachtig extract van wortel. Bevat een hoge hoeveelheid caroteen (provitamine A). Normaliseert de vorming van de hoornlaag en geeft de huid een fijne structuur. Kleurt cosmetica geel.
  • BISABOLOL
    • Bisabolol. Ontstekingsremmend ingrediënt uit de essentiële olie van kamille of de bloesem van Vanillosmopsis Erythropappa. Kalmeert de huid en gaat roodheid van de huid tegen.
  • PHYTANTRIOL
    • Phytantriol. Geproduceerd door oxidatie van fytol (een bestanddeel van chlorofyl), heeft een vochtinbrengende werking.
  • RETINYL PALMITATE
    • Vitamine A palmitaat. Vitamine met regenererend effect. Daarom bijzonder geschikt voor anti-aging producten of nachtcrèmes.
  • CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT
    • Calendulabloem extract uit de biologische landbouw. Calendula bloemen hebben een wondgenezende, kalmerende en ontstekingsremmende werking.
  • ARGININE
    • Natuurlijke aminozuren. Een aminozuur: Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en komen voor in de natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF) van de menselijke huid. Ze onderhouden de lichtzure oppervlaktefilm van de huid (beschermende zuurmantel) en binden vocht.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Ascorbylpalmitraat. Deze in vet oplosbare vorm van vitamine C is licht,- en temperatuur. Heeft een antioxiderende werking, beschermt tegen huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen en voorkomt dat emulsies ranzig worden.
  • PYRIDOXINE TRIPALMITATE
    • Pyridoxine tripalmitaat / vitamine B6 tri palmitinezure. In combinatie met plant palmitinezuur, een in vet oplosbare vorm van pyridoxine / vitamine B6.
  • XANTHAN GUM
    • Xanthan. Xanthan is een polysaccharide dat wordt gevormd door micro-organismen van glucose. Dient al verdikkingsmiddel en wordt getolereerd zonder huidirritatie.
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN
    • Ethylhexylglycerin . Een verzorgende stof van plantaardige oorsprong met antimicrobiële en ontgeurende kwaliteiten.
  • ECHINACEA ANGUSTIFOLIA EXTRACT
    • Echinacea-extract uit biologische teelt. Extract van echinacea wordt traditioneel beschouwd als ontstekingsremmend, antibacteriëel, samentrekkend en wondhelend.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Carrageenan. Gel vormend component uit rode algen. Heeft huid verzachtende en vochtvasthoudende eigenschappen.
  • SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE]
    • Extract van salieblaadjes uit de biologische landbouw. Heeft een ontstekingsremmende, antimicrobiële, samentrekkende en anti-transpirant werking. Wordt gebruikt in anti-acne producten en deodorants.
  • CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT [MATRICARIA]
    • Kamille-extract uit de biologische landbouw. Een geneeskrachtige plant met huid-kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Voor de verzorging van de gevoelige en tere huid.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamine E. Vitamine E komt voor in verschillende plantaardige oliën, met name graan kiem oliën en avocado-olie. Is gunstig voor de droge huid, vooral in combinatie met vitamine A en beschermt tegen oxidatie van vetten. Vermindert de negatieve effecten van UV-straling op de huid (onderschept vrije radicalen).
  • COUMARIN
    • Geurstof. Een verklaringsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • LINALOOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van koriander, kaneel en oranjebloesem.
  • LECITHIN
    • Lecithine. Vetachtige stof met emulgerende eigenschapen. Bevordert de opname, absorptie en penetratie. Heeft een verzachtende en ontvettende werking voor huid en haar. Lecithinen zijn opgenomen in de meeste plantaardige oliën en daardoor in vele preparaten te vinden. Uit speciale lecithinen worden de zogenaamde liposomen en nansomale emulsies geproduceerd die uitstekend geschikt zijn voor transport van in water of in olie oplosbare actieve ingrediënten.
  • AMYL CINNAMAL
    • Geurstof. Een verklaringsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF EXTRACT
    • Toverhazelaar extract. Toverhazelaar wordt gekenmerkt door een zeer hoog tannine gehalte. Het extract of destillaat is daarom geschikt als een samentrekkende, harmoniserende en ontstekingsremmende toevoeging voor cosmetica.
  • CITRONELLOL
    • Geurstof. Een vermeldingsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • GERANIOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van roos, palmarosea en citroengras.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van kamille.
  • BETA-CAROTENE
    • Beta caroteen. Een voorloper van vitamine A. Een natuurlijke geelachtig-rode kleuring van plantaardige oorsprong in verschillende soorten groenten en fruit (wortelen, tomaten, enz.).
  • EUGENOL
    • Geurstof. Een verklaringsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Voedingsmiddelen emulgator. Een voedingsmiddelegmulgator gemaakt van plantaardig vet en citroenzuur. Zeer geschikt voor het stabiliseren van W/O emulsies. Stabilieert de huideigen pH en werkt bovendien als een huid bevochtigingsmiddel.
  • CITRIC ACID
    • Citroenzuur. Citroenzuur wordt gebruikt om de pH-waarde aan te passen en antioxiderende eigenschappen te verbeteren. Behoort tot de AHA's (alpha hydroxy zuur) of fruitzuren. Afhankelijk van de gewenste pH-waarde wordt ook het kalium- of natriumzout van citroenzuur gebruikt.


  • * Bepalend is de verklaring op de verpakking.
    De lijst van ingrediënten volgens INCI (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten) zorgt voor een uniforme Europese en taalonafhankelijke verklaring van de ingrediënten.

Meer producten uit onze systeemverzorgingsseries

  Loading...