Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

LL Regeneration System Vitality Oogrimpelcrème

Omschrijving

Vitaliserend. Regenererend. Glad makend.

Voor de huid die moet worden geregenereerd

Met hoogwaardige plantenoliën: beschermt de oogcontouren en maakt ze glad. Ogentroost werkt ontzwellend. Het LL-biocomplex met een plantaardige werking waarop patent is aangevraagd, zorgt voor een zichtbaar stevigere en gevitaliseerde huid.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder derivaten van minerale oliën. Vegetarisch.

Toepassing

’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid rond de ogen aanbrengen en zacht inmasseren.

Ingrediënten*

  • AQUA [WATER]
    • Diep bronwater. Water uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver. Het oppervlakte van de huid wordt hydrateert en fungeert tevens als oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen en plantenextracten.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Shea butter. Shea butter is een vast vet afkomstig uit de zaden van een Afrikaanse boom. Het heeft opmerkelijk verzorgende eigenschappen. Voorkomt een droge huid en ondersteunt het genezingsproces van ontstekingen.
  • ZEA MAYS OIL [CORN]
    • Maïsolie. Maïsolie heeft een hoog gehalte aan essentiéle vetzuren en vitamines. Het verzacht de huid en maakt deze glad.
  • SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME]
    • Sesamolie. Sesamzaad olie. Hecht goed aan de huid. Heeft lichte UV-beschermende eigenschappen.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Jojoba olie. Jojoba olie is een vloeibare was, gewonnen uit de noten van de uit Noord-Amerikaanse woestijn afkomstige jojobastruik. Het lijkt op de was in de menselijke huid. Trekt heel goed in in de huid, is verzachtend, zonder zichbaar vet achter te laten. Jojobawas is gehydrogeneerde jojobaolie.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Sojaolie. Vette plantaardige olie van sojabonen, rijk aan onverzadigde vetzuren zoals lecithine en fytosterolen; goede basisolie voor vele cosmetische producten.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Emulgator. Verbinding uit glycerol en vetzuren, goede huidvriendelijke vetcomponenten, geeft consistentie.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Behenyl alcohol. Behenyl alcohol, alcohol verkregen uit de olie van de behen boom. Is in kleine hoeveelheden ook aanwezig in menselijk huidvet, emulsie heeft een aangename en verzorgende structuur en eigenschappen.
  • METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE
    • Emulgator. Een emulgator uit duurzame grondstoffen: planten glucose en planten stearinezuur.
  • SORBITOL
    • Sorbitol. Een natuurlijk suikeralcohol, wat voorkomt in lijsterbessen en meidoorn en als een bevochtigingsmiddel wordt gebruikt.
  • GLYCERIN
    • Glycerine. Glycerine is een onderdeel van vetten en oliën. Extreem vochtbindend. Wordt gebruikt als een bevochtigingsmiddel. Wordt voor Börlind uitsluitend uit plantaardige olie verkregen.
  • LAURYL LACTATE
    • Vetzuurester. Ester van laurylalcohol (vetalcohol) met melkzuur. Verzacht de huid, stabiliseert de natuurlijke pH van de huid.
  • STEARIC ACID
    • Stearine. Vetzuur. Komt van nature voor in alle plantaardige vetten en oliën. Zeer geschikt voor dagcrèmes omdat de stearinezuur een matterend effect heeft.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Bijenwas. Gezuiverde was uit de honingraten van werkbijen. Wordt hoofdzakelijk gebruikt vanwege de emulsie stabiliserende eigenschappen. Geeft structuur aan het product.
  • PANTHENOL
    • Provitamine B5. D-Panthenol (provitamine B5): derivaat van pantotheenzuur (vitamine B5), heeft een helende werking op de beschadigde huid, heeft vochtbindende eigenschappen en is ook goed voor zonnebrand.
  • PALMITIC ACID
    • Een vetzuur. Een vetcomponent in diverse plantaardige vetten en oliën. Verzacht en verzorgt de huid en heeft emulgerende eigenschappen.
  • HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES
    • Plantaardig vet. Verdikkingsmiddel. Een veganistisch alternatief voor bijenwas.
  • PHENOXYETHANOL
    • Conserveringsmiddel. Komt in de natuur voor in groene thee en cichorei. Heeft conserverende eigenschappen.
  • ALCOHOL
    • Zuiver, niet-gedenatureerde ethylalcohol, drinkbare alcohol. Verkregen door gisting van planten met zetmeel of suiker. Alcohol wordt ingezet als oplosmiddel voor extracten en verschillende actieve bestanddelen. Heeft ook een verfrissende, samentrekkende, tonende en conserverende werking en stimuleert de bloedsomloop.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Benzylalcohol. Een vermeldingsverplichte geurstof die in parfumcomposities voorkomt, en als conserveermiddel wordt gebruikt.
  • CETYL PALMITATE
    • Was-ester. Een was-ester van cetylalcohol en palmitinezuur; hoofdbestanddeel van spermaceti, wordt uit plantaardige oliën geproduceerd. Geeft een goede consistentie aan producten.
  • PANTHENYL ETHYL ETHER
    • Panthenol en ethanol. In olie oplosbare, smaakloze vorm van panthenol, kan in lippenstiften worden gebruikt. Eigenschappen zoals van panthenol.
  • BISABOLOL
    • Bisabolol. Ontstekingsremmend ingrediënt uit de essentiële olie van kamille of de bloesem van Vanillosmopsis Erythropappa. Kalmeert de huid en gaat roodheid van de huid tegen.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED]
    • Raapzaad sterol. Een mengsel van sterolen met een structurele gelijkenis met cholesterol. Stabiliseert emulsies, verbetert de huidbarrière, geeft het haar glans.
  • ACACIA DEALBATA FLOWER CERA
    • Was uit de Mimosa bloem. Plantenwas met een zachte bloemengeur, welke als verdikkingsmiddel wordt gebruikt.
  • CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT
    • Calendulabloem extract uit de biologische landbouw. Calendula bloemen hebben een wondgenezende, kalmerende en ontstekingsremmende werking.
  • PHYTANTRIOL
    • Phytantriol. Geproduceerd door oxidatie van fytol (een bestanddeel van chlorofyl), heeft een vochtinbrengende werking.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Verzamelbegrip voor geuren. Worden aan producten toegevoegd om een aangename geur te creëren. Gewoonlijk bestaat dit uit een mengsel van natuurlijke essentiële oliën en geurstoffen.
  • RETINYL PALMITATE
    • Vitamine A palmitaat. Vitamine met regenererend effect. Daarom bijzonder geschikt voor anti-aging producten of nachtcrèmes.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CAROT]
    • Wortel extract. Olieachtig extract van wortel. Bevat een hoge hoeveelheid caroteen (provitamine A). Normaliseert de vorming van de hoornlaag en geeft de huid een fijne structuur. Kleurt cosmetica geel.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Ascorbylpalmitraat. Deze in vet oplosbare vorm van vitamine C is licht,- en temperatuur. Heeft een antioxiderende werking, beschermt tegen huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen en voorkomt dat emulsies ranzig worden.
  • PYRIDOXINE TRIPALMITATE
    • Pyridoxine tripalmitaat / vitamine B6 tri palmitinezure. In combinatie met plant palmitinezuur, een in vet oplosbare vorm van pyridoxine / vitamine B6.
  • ECHINACEA ANGUSTIFOLIA EXTRACT
    • Echinacea-extract uit biologische teelt. Extract van echinacea wordt traditioneel beschouwd als ontstekingsremmend, antibacteriëel, samentrekkend en wondhelend.
  • EQUISETUM ARVENSE EXTRACT
    • Akkerpaardestaart uittreksel uit biologische teelt. Extract van heermoes, rijk aan kiezelzuur, wordt traditioneel beschouwd als stimulerend, versterkend, verstevigend en samentrekkend.
  • ALCHEMILLA VULGARIS EXTRACT
    • Vrouwenmantel extract uit biologische teelt. Vrouwenmantel wordt gebruikt in de traditionele natuurgeneeskunde. De tannines en bittere stoffen die het bevat hebben een samentrekkende, ontstekingsremmende, wond-helende en verzachtende werking.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamine E. Vitamine E komt voor in verschillende plantaardige oliën, met name graan kiem oliën en avocado-olie. Is gunstig voor de droge huid, vooral in combinatie met vitamine A en beschermt tegen oxidatie van vetten. Vermindert de negatieve effecten van UV-straling op de huid (onderschept vrije radicalen).
  • LECITHIN
    • Lecithine. Vetachtige stof met emulgerende eigenschapen. Bevordert de opname, absorptie en penetratie. Heeft een verzachtende en ontvettende werking voor huid en haar. Lecithinen zijn opgenomen in de meeste plantaardige oliën en daardoor in vele preparaten te vinden. Uit speciale lecithinen worden de zogenaamde liposomen en nansomale emulsies geproduceerd die uitstekend geschikt zijn voor transport van in water of in olie oplosbare actieve ingrediënten.
  • COUMARIN
    • Geurstof. Een verklaringsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT
    • Ogentroost extract uit biologische teelt. Bevat glycosiden, tannines en flavonoïden. Heeft een samentrekkende werking en vermindert wallen.
  • HIBISCUS SABDARIFFA FLOWER EXTRACT
  • CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT
    • Korenbloem bloesem extract uit biologische teelt. Wordt gebruikt in oogverzorgingsproducten om wallen en ontstekingen te verminderen.
  • LINALOOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van koriander, kaneel en oranjebloesem.
  • AMYL CINNAMAL
    • Geurstof. Een verklaringsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Voedingsmiddelen emulgator. Een voedingsmiddelegmulgator gemaakt van plantaardig vet en citroenzuur. Zeer geschikt voor het stabiliseren van W/O emulsies. Stabilieert de huideigen pH en werkt bovendien als een huid bevochtigingsmiddel.
  • CITRONELLOL
    • Geurstof. Een vermeldingsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • GERANIOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van roos, palmarosea en citroengras.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van kamille.
  • BETA-CAROTENE
    • Beta caroteen. Een voorloper van vitamine A. Een natuurlijke geelachtig-rode kleuring van plantaardige oorsprong in verschillende soorten groenten en fruit (wortelen, tomaten, enz.).


  • * Bepalend is de verklaring op de verpakking.
    De lijst van ingrediënten volgens INCI (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten) zorgt voor een uniforme Europese en taalonafhankelijke verklaring van de ingrediënten.

Meer producten uit onze systeemverzorgingsseries

  Loading...