Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

HYDRO BOOSTER Intensief concentraat bij een vochtarme huid

Omschrijving

Hydraterend. Opvullend. Verfrissend.
Rode alg stimuleert de huideigen productie van hyaluronzuur bij een vochtarme huid en droogterimpeltjes. Witte sponspaddenstoel voorziet haar bovendien van botanisch hyaluronzuur – voor een levendiger, fris huidgevoel.

Zeer geconcentreerde werkzame stoffen bereiken al na een korte gebruiksduur zichtbare verzorgingsresultaten.

De HYDRO BOOSTER is uw beauty shot voor een levendiger, fris huidgevoel.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder minerale olienderivaten. Veganistisch.


ANNEMARIE BÖRLIND HYDRO BOOSTER – Gala SPA AWARDS 2016
Gala SPA AWARDS 2016

ANNEMARIE BÖRLIND HYDRO BOOSTER – SPA Diamond Awards 2016
SPA Diamond Awards 2016

ANNEMARIE BÖRLIND HYDRO BOOSTER – BSB Innovation Prize NATURAL Products 2016
BSB Innovation Prize 2016

ANNEMARIE BÖRLIND HYDRO BOOSTER – Pure Beauty Awards 2015
Pure Beauty Awards 2015

Toepassing

De pompdispenser bedienen, het intensieve concentraat op het gereinigde gezicht, hals en decolleté aanbrengen en volledig laten intrekken.

Bevestigde effectiviteit*

  • 24% toename van het vochtgehalte van de huid na een gebruik van 28 dagen.*
  • 24 uurs hydraterend effect.*
 
* Werkzaamheid door een onafhankelijk testinstituut wetenschappelijk bevestigd.

Ingrediënten*

  • AQUA [WATER]
    • Diep bronwater. Water uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver. Het oppervlakte van de huid wordt hydrateert en fungeert tevens als oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen en plantenextracten.
  • ALCOHOL
    • Zuiver, niet-gedenatureerde ethylalcohol, drinkbare alcohol. Verkregen door gisting van planten met zetmeel of suiker. Alcohol wordt ingezet als oplosmiddel voor extracten en verschillende actieve bestanddelen. Heeft ook een verfrissende, samentrekkende, tonende en conserverende werking en stimuleert de bloedsomloop.
  • GLYCERIN
    • Glycerine. Glycerine is een onderdeel van vetten en oliën. Extreem vochtbindend. Wordt gebruikt als een bevochtigingsmiddel. Wordt voor Börlind uitsluitend uit plantaardige olie verkregen.
  • SQUALANE
    • Uit olijfolie gewonnen, licht gewijzigde koolwaterstof. Uit olijfolie verkregen, licht gemodificeerde koolwaterstof, gerelateerd aan het huideigen squaleen. Goede gladmakende olie component voor waardevolle emulsies.
  • LAUROYL LYSINE
    • Lauroyl-lysine. Wordt geproduceerd uit plantaardige laurinezuur en het aminozuur lysine. Een poeder dat de huid verzorgt en cosmetische poeders zacht en aangenaam op de huid laat aanvoelen.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Verzamelbegrip voor geuren. Worden aan producten toegevoegd om een aangename geur te creëren. Gewoonlijk bestaat dit uit een mengsel van natuurlijke essentiële oliën en geurstoffen.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Shea butter. Shea butter is een vast vet afkomstig uit de zaden van een Afrikaanse boom. Het heeft opmerkelijk verzorgende eigenschappen. Voorkomt een droge huid en ondersteunt het genezingsproces van ontstekingen.
  • CETYL PALMITATE
    • Was-ester. Een was-ester van cetylalcohol en palmitinezuur; hoofdbestanddeel van spermaceti, wordt uit plantaardige oliën geproduceerd. Geeft een goede consistentie aan producten.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Dehydroxanthan. Wordt door fysische modificatie (warmtebehandeling) uit Xanthan gewonnen.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Verbinding van glycerol en capronzuur. Oppervlakte actieve, hydraterende en vochtbindende substantie met bacteriostatische werking. Emulgator met vochtbindend effect.
  • SORBITAN OLIVATE
    • Sorbitan. Emulgator uit sorbitol en stearinezuur voor de productie van de zeer compatibele W/O emulsies
  • SORBITAN PALMITATE
    • Sorbitan. Emulgator uit sorbitol en stearinezuur voor de productie van de zeer compatibele W/O emulsies
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • A (co) emulgator. Wordt gebruikt naast andere emulgatoren in lage concentratie om de langetermijnstabiliteit van emulsies verbeteren.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Natriumzout van hyaluronzuur. Natriumhyaluronaat heeft een uitstekend vermogen om water te binden. Het hydrateert en verzacht. Voor Börlind-producten, worden alleen superieure, duurzame, veganistisch en GGO-vrije (GMO = genetisch gemodificeerde organismen) bij de biotechnologische productie gebruikt, waarin plantmateriaal en ethanol wordt gefermenteerd met behulp van melkzuurbacteriën.
  • LECITHIN
    • Lecithine. Vetachtige stof met emulgerende eigenschapen. Bevordert de opname, absorptie en penetratie. Heeft een verzachtende en ontvettende werking voor huid en haar. Lecithinen zijn opgenomen in de meeste plantaardige oliën en daardoor in vele preparaten te vinden. Uit speciale lecithinen worden de zogenaamde liposomen en nansomale emulsies geproduceerd die uitstekend geschikt zijn voor transport van in water of in olie oplosbare actieve ingrediënten.
  • ARGININE
    • Natuurlijke aminozuren. Een aminozuur: Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten en komen voor in de natuurlijke vochtinbrengende factoren (NMF) van de menselijke huid. Ze onderhouden de lichtzure oppervlaktefilm van de huid (beschermende zuurmantel) en binden vocht.
  • MENTHYL LACTATE
    • Menthyl lactaat. Wordt geproduceerd uit menthol en melkzuur. Heeft een verkoelend effect, zoals menthol en is huidvriendelijk.
  • COPPER PCA
    • Koper. Koper zout van pyrrolidoncarbonzuur (PCA) heeft een hydraterende en verhelderende werking op de huid.
  • BENZYL BENZOATE
    • Benzyl benzoate. Vermeldingsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van Peru Balsem en Tolu Balsem.
  • LIMONENE
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van citroen.
  • SODIUM LACTATE
    • Natriumzout van melkzuur. Natriumzout van melkzuur, wat zelf een zuur AHA is (zie melkzuur) en sterke waterbindende eigenschappen heeft. Daarom is het een deel van natuurlijke vocht inbrengende systeem van onze huid (zie voor Sodium PCA).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Zonnebloemolie uit biologische teelt. Een oliedrager met een goede huid-compatibiliteit. Verzacht en verzorgt de huid en het haar.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Macadamia olie. Macedamia olie uit de noten van de struik afkomstig uit het Pacifisch gebied. Komt, op basis van zijn samenstelling, overeen met een bestanddeel van het menselijke huidvet. Heeft een gladmakend, verzachtend effect.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Extract van Tremella fuciformis, ook wel bekend als “sneeuw schimmel”. Een geneeskrachtige en eetbare paddestoel, zeer bekend in Japan en China. De chemische structuur van dit extract is zeer vergelijkbaar met die van hyaluronzuur. Heeft hetzelfde cosmetische hydraterende en gladmakende effect, maar voelt aangenamer aan op de huid.
  • LINALOOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van koriander, kaneel en oranjebloesem.
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Fenylethyl. Hoofdbestanddeel van rozenolie, heeft een rozenachtige geur. Heeft huidverzorgende eigenschappen maar tegelijkertijd ook een antibacteriële werking.
  • CITRONELLOL
    • Geurstof. Een vermeldingsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van kamille.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Vitamine E acetaat. Vitamine E acetaat is een meer stabiele vorm van vitamine E, met hetzelfde effect (zie tocoferol). Natuurlijk antioxidant.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Benzylalcohol. Een vermeldingsverplichte geurstof die in parfumcomposities voorkomt, en als conserveermiddel wordt gebruikt.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Polysacharide. Het actieve bestanddeel wordt verkregen door middel van een biotechnologisch proces uit speciale plantaardige plankton, welke inheems is in Bretagne, in een biotoop waar zoet en zout water regelmatig door de getijden mengen. Hierdoor ontstaan levensvormen die zich in deze speciale habitat hebben aangepast door middel van speciale strategieën. De door hen geproduceerde moleculen zijn nuttig voor cosmetische toepassingen. De werkstof heeft een regenererende, ontstekingsremmende en rustgevende werking; zorgt voor het behoud van vocht en maakt glad; poriën worden verfijnd en de teint verbeterd.
  • SODIUM CARRAGEENAN
    • Natrium Carrageen. De natriumverbinding van het natuurlijke geleermiddel carrageenan (verkregen uit rode algen) wordt gebruikt in poeders en maskers.
  • GERANIOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van roos, palmarosea en citroengras.
  • MALACHITE EXTRACT
    • Malachiet extract. Natuurlijke blauwe kleurstof van minerale oorsprong. Het sporenelement koper werkt tegen vrije radicalen; is huidbeschermend en -versterkend.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Sojaolie. Vette plantaardige olie van sojabonen, rijk aan onverzadigde vetzuren zoals lecithine en fytosterolen; goede basisolie voor vele cosmetische producten.
  • CITRAL
    • Geurstof. Een vermeldingsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • POTASSIUM SORBATE
    • Kaliumsorbaat. Een natuur-identieke conserveermiddel. Komt van nature voor in de onrijpe vruchten van de lijsterbes.
  • MARIS SAL [SEA SALT]
    • Zout uit de Dode Zee. De mineralen en spoorelementen werken huidverzorgend, rustgevend en hydraterend.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamine E. Vitamine E komt voor in verschillende plantaardige oliën, met name graan kiem oliën en avocado-olie. Is gunstig voor de droge huid, vooral in combinatie met vitamine A en beschermt tegen oxidatie van vetten. Vermindert de negatieve effecten van UV-straling op de huid (onderschept vrije radicalen).


  • * Bepalend is de verklaring op de verpakking.
    De lijst van ingrediënten volgens INCI (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten) zorgt voor een uniforme Europese en taalonafhankelijke verklaring van de ingrediënten.
  Loading...