Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ANTI-AGING REVITALIZER Intensief concentraat bij een veeleisende huid

Omschrijving

Verstevigend. Herstellend. Revitaliserend.
Szechuanpeper en olie van de pistacheboom herstellen een veeleisende huid en verminderen lijntjes en rimpeltjes – voor jongere en strakkere gezichtscontouren.

Zeer geconcentreerde werkzame stoffen bereiken al na een korte gebruiksduur zichtbare verzorgingsresultaten.

De ANTI-AGING REVITALIZER is uw beauty shot voor jongere en strakkere gezichtscontouren.

Verdraagzaamheid en werking wetenschappelijk bevestigd. Zonder minerale olienderivaten. Veganistisch.


ANNEMARIE BÖRLIND ANTI-AGING REVITALIZER – Gala SPA AWARDS 2016
Gala SPA AWARDS 2016

ANNEMARIE BÖRLIND ANTI-AGING REVITALIZER – SPA Diamond Award 2016
SPA Diamond Award 2016

Toepassing

De pompdispenser bedienen, het intensieve concentraat op het gereinigde gezicht, hals en decolleté aanbrengen en volledig laten intrekken.

Bevestigde effectiviteit*

  • Direct effect: zichtbare vermindering van rimpeltjes na eenmalig gebruik na 30 minuten.*
  • 15% gladdere huid.*
 
* Werkzaamheid door een onafhankelijk testinstituut wetenschappelijk bevestigd.

Ingrediënten*

  • AQUA [WATER]
    • Diep bronwater. Water uit de rode zandsteen lagen van het noordelijke Zwarte Woud in Duitsland. Wordt verkregen uit eigen bron op een diepte van 165 meter, is chloorvrij en natuurzuiver. Het oppervlakte van de huid wordt hydrateert en fungeert tevens als oplosmiddel voor in water oplosbare bestanddelen en plantenextracten.
  • ALCOHOL
    • Zuiver, niet-gedenatureerde ethylalcohol, drinkbare alcohol. Verkregen door gisting van planten met zetmeel of suiker. Alcohol wordt ingezet als oplosmiddel voor extracten en verschillende actieve bestanddelen. Heeft ook een verfrissende, samentrekkende, tonende en conserverende werking en stimuleert de bloedsomloop.
  • GLYCERIN
    • Glycerine. Glycerine is een onderdeel van vetten en oliën. Extreem vochtbindend. Wordt gebruikt als een bevochtigingsmiddel. Wordt voor Börlind uitsluitend uit plantaardige olie verkregen.
  • OLEYL ALCOHOL
    • Vetalcohol. Een olieachtige substantie van plantaardige oorsprong die de huid verzorgt en verzacht.
  • LAUROYL LYSINE
    • Lauroyl-lysine. Wordt geproduceerd uit plantaardige laurinezuur en het aminozuur lysine. Een poeder dat de huid verzorgt en cosmetische poeders zacht en aangenaam op de huid laat aanvoelen.
  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO]
    • Olie uit de zaden van de Nepalese kersroos. Verzorgt en verzacht de huid.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Verzamelbegrip voor geuren. Worden aan producten toegevoegd om een aangename geur te creëren. Gewoonlijk bestaat dit uit een mengsel van natuurlijke essentiële oliën en geurstoffen.
  • CETYL PALMITATE
    • Was-ester. Een was-ester van cetylalcohol en palmitinezuur; hoofdbestanddeel van spermaceti, wordt uit plantaardige oliën geproduceerd. Geeft een goede consistentie aan producten.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Dehydroxanthan. Wordt door fysische modificatie (warmtebehandeling) uit Xanthan gewonnen.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Benzylalcohol. Een vermeldingsverplichte geurstof die in parfumcomposities voorkomt, en als conserveermiddel wordt gebruikt.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Verbinding van glycerol en capronzuur. Oppervlakte actieve, hydraterende en vochtbindende substantie met bacteriostatische werking. Emulgator met vochtbindend effect.
  • SORBITAN OLIVATE
    • Sorbitan. Emulgator uit sorbitol en stearinezuur voor de productie van de zeer compatibele W/O emulsies
  • SORBITAN PALMITATE
    • Sorbitan. Emulgator uit sorbitol en stearinezuur voor de productie van de zeer compatibele W/O emulsies
  • ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT
    • Extract van Sichuan peper (een Aziatische specerij). Wordt traditioneel gebruikt om de huid te kalmeren en tegen jeuk. Heeft volgens de fabrikant een instant lifting en langdurig rimpel-verminderend effect.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • A (co) emulgator. Wordt gebruikt naast andere emulgatoren in lage concentratie om de langetermijnstabiliteit van emulsies verbeteren.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Natriumzout van hyaluronzuur. Natriumhyaluronaat heeft een uitstekend vermogen om water te binden. Het hydrateert en verzacht. Voor Börlind-producten, worden alleen superieure, duurzame, veganistisch en GGO-vrije (GMO = genetisch gemodificeerde organismen) bij de biotechnologische productie gebruikt, waarin plantmateriaal en ethanol wordt gefermenteerd met behulp van melkzuurbacteriën.
  • LECITHIN
    • Lecithine. Vetachtige stof met emulgerende eigenschapen. Bevordert de opname, absorptie en penetratie. Heeft een verzachtende en ontvettende werking voor huid en haar. Lecithinen zijn opgenomen in de meeste plantaardige oliën en daardoor in vele preparaten te vinden. Uit speciale lecithinen worden de zogenaamde liposomen en nansomale emulsies geproduceerd die uitstekend geschikt zijn voor transport van in water of in olie oplosbare actieve ingrediënten.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Neutrale plantaardige olie. Een olie vekregen uit de gezuiverde vetzuren van kokosolie. Heeft een goede houdbaarheid en een uitstekende huidverdraagzaamheid. Kan gemakkelijk worden verspreid op de huid zonder een vettige glans achter te laten.
  • SODIUM LACTATE
    • Natriumzout van melkzuur. Natriumzout van melkzuur, wat zelf een zuur AHA is (zie melkzuur) en sterke waterbindende eigenschappen heeft. Daarom is het een deel van natuurlijke vocht inbrengende systeem van onze huid (zie voor Sodium PCA).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Zonnebloemolie uit biologische teelt. Een oliedrager met een goede huid-compatibiliteit. Verzacht en verzorgt de huid en het haar.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Macadamia olie. Macedamia olie uit de noten van de struik afkomstig uit het Pacifisch gebied. Komt, op basis van zijn samenstelling, overeen met een bestanddeel van het menselijke huidvet. Heeft een gladmakend, verzachtend effect.
  • PISTACIA LENTISCUS GUM [MASTIC]
    • Gekristalliseerde harsdruppels van een speciale pistache boom. Hieruit wordt een olieachtig extract verkregen dat specifiek inwerkt op die elementen in de huid, die voor een jonger, steviger uiterlijk van de huid van belang zijn. Het “verjongen” van de huid wordt geactiveerd.
  • LINALOOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van koriander, kaneel en oranjebloesem.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Extract van Tremella fuciformis, ook wel bekend als “sneeuw schimmel”. Een geneeskrachtige en eetbare paddestoel, zeer bekend in Japan en China. De chemische structuur van dit extract is zeer vergelijkbaar met die van hyaluronzuur. Heeft hetzelfde cosmetische hydraterende en gladmakende effect, maar voelt aangenamer aan op de huid.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Vitamine E acetaat. Vitamine E acetaat is een meer stabiele vorm van vitamine E, met hetzelfde effect (zie tocoferol). Natuurlijk antioxidant.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Benzyl salicylate. Vermeldingsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van kruidnagel.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van kamille.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER
    • Aloë Barbadensis bladsap. Gewonnen uit het binnenste deel van de bladeren van de Aloë Barbadensis Miller (aloë vera). Heeft een hydraterende werking en verlicht huidirritaties. 100 kg sap levert 0,5 kg gesproeidroogd aloë poeder op. Het poeder hoeft niet te worden bewaard. Hydrateert en kalmeert de huid.
  • CITRONELLOL
    • Geurstof. Een vermeldingsverplichte geurstof die voorkomt in parfummengingen.
  • LIMONENE
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de etherische olie van citroen.
  • GERANIOL
    • Geurstof. Verklaringsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van roos, palmarosea en citroengras.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Polysacharide. Het actieve bestanddeel wordt verkregen door middel van een biotechnologisch proces uit speciale plantaardige plankton, welke inheems is in Bretagne, in een biotoop waar zoet en zout water regelmatig door de getijden mengen. Hierdoor ontstaan levensvormen die zich in deze speciale habitat hebben aangepast door middel van speciale strategieën. De door hen geproduceerde moleculen zijn nuttig voor cosmetische toepassingen. De werkstof heeft een regenererende, ontstekingsremmende en rustgevende werking; zorgt voor het behoud van vocht en maakt glad; poriën worden verfijnd en de teint verbeterd.
  • AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER
    • Konjac wortel poeder. Een extract uit de wortelstok van de plant, heeft een verdikkend effect, egaliseert en hydrateert. Wordt in Zuid-Oost Azie gebruikt als voedsel.
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Fenylethyl. Hoofdbestanddeel van rozenolie, heeft een rozenachtige geur. Heeft huidverzorgende eigenschappen maar tegelijkertijd ook een antibacteriële werking.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Sojaolie. Vette plantaardige olie van sojabonen, rijk aan onverzadigde vetzuren zoals lecithine en fytosterolen; goede basisolie voor vele cosmetische producten.
  • BENZYL BENZOATE
    • Benzyl benzoate. Vermeldingsverplichte geurstof. Komt van nature voor in de essentiële oliën van Peru Balsem en Tolu Balsem.
  • POTASSIUM SORBATE
    • Kaliumsorbaat. Een natuur-identieke conserveermiddel. Komt van nature voor in de onrijpe vruchten van de lijsterbes.
  • TOCOPHEROL
    • Vitamine E. Vitamine E komt voor in verschillende plantaardige oliën, met name graan kiem oliën en avocado-olie. Is gunstig voor de droge huid, vooral in combinatie met vitamine A en beschermt tegen oxidatie van vetten. Vermindert de negatieve effecten van UV-straling op de huid (onderschept vrije radicalen).


  • * Bepalend is de verklaring op de verpakking.
    De lijst van ingrediënten volgens INCI (Internationale Nomenclatuur van Cosmetische Ingrediënten) zorgt voor een uniforme Europese en taalonafhankelijke verklaring van de ingrediënten.
  Loading...