• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ZZ Sensitive System Anti-Stress Γαλάκτωμα καθαρισμού

24,20 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 864
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 150 ml

Περιγραφή

Γαλάκτωμα καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και σε βάθος πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Με καινοτόμα πρεβιοτική και προβιοτική σύνθεση βοηθά αποτελεσματικά στη ρύθμιση της φυσικής προστασίας της χλωρίδας του δέρματος.


ZZ SENSITIVE System Anti-Stress Γαλακτωμα καθαρισμου - DAISY Beauty Award 2016
DAISY Beauty Award 2016

Εφαρμογή

Απλώστε σε στεγνό δέρμα πρωί και βράδυ κάνοντας κυκλικές κινήσεις και έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • SORBITAN STEARATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Σκόνη που λαμβάνεται από άμυλο καλαμποκιού. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και αφήνει ελαφριά αίσθηση στο δέρμα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE
    • Ουσία καθαρισμού, βιολογική και πολύ ήπια που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το δέρμα και τα μαλλιά.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • DISODIUM COCOYL GLUTAMATE
    • Αυτή η ουσία καθαρισμού είναι ένα πολύ ήπιο και εξαιρετικά βιολογικά αποικοδομήσιμο επιφανειοδραστικό που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το δέρμα και τα μαλλιά.
  • POLYGLYCERYL-3 BEESWAX
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • STEARIC ACID
    • Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • SUCROSE COCOATE
    • Αυτοί οι σταθεροποιητές και (συν-) γαλακτωματοποιητές, που προέρχονται από φυτικές ουσίες, δεσμεύουν το νερό με έλαιο.
  • PALMITIC ACID
    • Λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • JOJOBA ESTERS
    • Το κερί από τους σπόρους του φυτού jojoba χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την ακακία και το ηλιέλαιο. Προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας.
  • CETYL ALCOHOL
    • Κηρώδης λιπαρή αλκοόλη, που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και χρησιμοποιείται ως γαλακτωματοποιητής και ενισχυτής της σύστασης.
  • SODIUM COCOYL GLUTAMATE
    • Ουσία καθαρισμού, βιολογική και πολύ ήπια που χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το δέρμα και τα μαλλιά.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT
    • Το εκχύλισμα από το φλοιό του δέντρου μανόλιας έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά αποτελέσματα.
  • INULIN
    • Πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα κιχωρίου, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του. Έχει θρεπτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE
    • Βοτανικός πολυσακχαρίτης που αναζωογονεί και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Οι πρεβιοτικές του ιδιότητες προστατεύουν την υγιή χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα του δέρματος.
  • ARGININE
    • Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι συστατικά πρωτεϊνών που επίσης εμφανίζονται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης (NMF). Διατηρούν το προστατευτικό στρώμα του μανδύα του δέρματος και δεσμεύουν την υγρασία.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Η καρραγενάνη, που λαμβάνεται από τα κόκκινα φύκια χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • FRUCTAN
    • Αυτός ο πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα του γιακόν, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • MALTODEXTRIN
    • Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • LACTOBACILLUS FERMENT
    • Προβιοτική δραστική ουσία που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Περισσότερα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης

Συμπληρωματική Φροντίδα

  Loading...