• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ZZ Sensitive System Anti-Stress Κρέμα περιποίησης νύχτας για ευαίσθητα νεανικά δέρματα

36,30 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 868
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 50 ml

Περιγραφή

Η πρεβιοτική και προβιοτική σύνθεση της επαναφέρει την ισορροπία στη χλωρίδα του δέρματος. Η χρυσή ορχιδέα που περιέχει βοηθά στη ρύθμιση του pH του δέρματος και κάνει την επιδερμίδα απαλή και λεία αφήνοντας την ενυδατωμένη.

Αποτελεσματικότητα και συμβατότητα με το δέρμα επιστημονικά αποδεδειγμένη. 100% χωρίς συντηρητικά, αρώματα και συνθετικά αρώματα. Vegetarian.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε στο δέρμα το βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν και κάντε ελαφρύ μασάζ.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.
  • SILICA
    • Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.
  • OLUS OIL
    • Έλαιο που συγκεντρώνεται από διάφορα φυτά κι έχει μια λειαντική επίδραση στο δέρμα.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SORBITAN OLEATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.
  • ZINC OXIDE
    • Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του ψευδαργύρου χρησιμοποιείται σε μια σύνθεση χωρίς νανοσωματίδια. Είναι εξαιρετικά αδιαφανές και έχει σταθεροποιητικές και ανακλαστικές ιδιότητες.
  • ZINC SULFATE
    • Ο θειικός ψευδάργυρος χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • ALUMINUM/MAGNESIUM HYDROXIDE STEARATE
    • Στερεοποιημένο προϊόν, κατασκευασμένο από ανόργανα άλατα και στεατικό οξύ που προέρχεται από φυτά, χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του νερού σε γαλακτωμάτα.
  • INULIN
    • Πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα κιχωρίου, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του. Έχει θρεπτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE
    • Βοτανικός πολυσακχαρίτης που αναζωογονεί και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Οι πρεβιοτικές του ιδιότητες προστατεύουν την υγιή χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα του δέρματος.
  • CURCULIGO ORCHIOIDES ROOT EXTRACT
    • Αυτό το φυτό, που ονομάζεται επίσης χρυσή ορχιδέα, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμα που λαμβάνεται από τις ρίζες του έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος.
  • LAURYL LAURATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • MAGNESIUM SULFATE
    • Το θειϊκό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT
    • Το εκχύλισμα από το φλοιό του δέντρου μανόλιας έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά αποτελέσματα.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • SODIUM PCA
    • Το αλας του πυρρολιδονοκαρβοξυλικού οξέος έχει ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • FRUCTAN
    • Αυτός ο πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα του γιακόν, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του.
  • CAMELINA SATIVA SEED OIL
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από τους σπόρους του ψευδολιναριού έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα λιπαρά οξέα. Αυτά τα λιπαρά οξέα ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα του δέρματος και έτσι μειώνουν την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Το έλαιο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη φροντίδα του ξεφλουδισμένου, ξηρού δέρματος.
  • MALTODEXTRIN
    • Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • LACTOBACILLUS FERMENT
    • Προβιοτική δραστική ουσία που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CITRIC ACID
    • Το κιτρικό οξύ λαμβάνεται από φυτικό υπόστρωμα μέσω ζύμωσης. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση των επιπέδων του pH. Είναι επίσης ένα AHA (άλφα υδροξυλικό οξύ).


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Περισσότερα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης

ZZ Sensitive
System Anti-Stress Γαλάκτωμα καθαρισμού

24,20 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ZZ Sensitive
System Anti-Stress Τζελ ενδυνάμωσης

30,30 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

ZZ Sensitive
System Anti-Stress Regenerative Eye Cream

29,10 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Συμπληρωματική Φροντίδα

  Loading...