Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

VITAMIN DUO MASK Διπλή μάσκα βιταμινών εντατικής θεραπείας για κουρασμένο, θαμπό δέρμα

34,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 894
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 40 ml

Περιγραφή

Αναζογωνητική. Διεγερτική. Πλούσια σε βιταμίνες.
Τα μούρα Goji, Acai και Sea Buckthorn διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και αναζωογονούν την κουρασμένη επιδερμίδα. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Για δέρμα που φαίνεται φρέσκο, νεανικό και λαμπερό.

Χαλαρωτικό τελετουργικό περιποίησης με ορατά αποτελέσματα φροντίδας και διαρκή αποτελέσματα.

Aποτελεσματικότητα και συμβατότητα με το δέρμα επιστημονικά αποδεδειγμένη. Χωρίς παράγωγα ορυκτελαίου. Vegan

Εφαρμογή

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο παραλείποντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά και μετά αφαιρέστε με ζεστό νερό. Χρησιμοποιήστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • GLYCERYL STEARATE CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • JOJOBA ESTERS
    • Το κερί από τους σπόρους του φυτού jojoba χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την ακακία και το ηλιέλαιο. Προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας.
  • GLYCERYL CAPRATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • POLYGLYCERIN-3
    • Γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από κερί μέλισσας και φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL
    • Το έλαιο από την φυστικιά των Inca έχει την υψηλότερη αναλογία ωμέγα λιπαρών οξέων. Είναι καταπραϋντικό, διατηρεί την υγρασία και απορροφάται εύκολα.
  • HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT [SEABUCKTHORN]
    • Το εκχύλισμα από ιπποφαές είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Είναι αντιοξειδωτικό και προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CAPSANTHIN/CAPSORUBIN
    • Το εκχύλισμα κόκκινου πιπεριού χρησιμοποιείται ως φυσικό χρωστικό.
  • SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE
    • Παράγωγο βιταμίνης C προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • MICROCRYSTALLINE CELLULOSE
    • Σκόνη που προέρχεται από τα ξυλώδη μέρη των φυτών και χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • BENZYL BENZOATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • MALTODEXTRIN
    • Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Η καρραγενάνη, που λαμβάνεται από τα κόκκινα φύκια χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT
    • Τα μούρα ασαΐ ( acai berries) που προέρχονται από τη Νότια Αμερική, έχουν αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές επιδράσεις και βελτιώνουν την κυκλοφορία.
  • CITRIC ACID
    • Το κιτρικό οξύ λαμβάνεται από φυτικό υπόστρωμα μέσω ζύμωσης. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση των επιπέδων του pH. Είναι επίσης ένα AHA (άλφα υδροξυλικό οξύ).
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED CERA
    • To κερί από τους σπόρους του ηλίανθου χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κερί jojoba και ακακίας. Προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας.
  • ACACIA DECURRENS FLOWER CERA
    • Το κερί που λαμβάνεται από το λουλούδι της ακακίας χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το jojoba και το ηλιέλαιο. Προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • CALCIUM ALGINATE
    • Το αλγινικό ασβέστιο, που λαμβάνεται από καστανά φύκια, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT
    • Το εκχύλισμα Goji Berry είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • SODIUM BENZOATE
    • Το άλας βενζοϊκού οξέος είναι συντηρητικό πανομοιότυπο με την φύση.
  • ASTAXANTHIN
    • Άχρωμο καροτενοειδές, που λαμβάνεται από τα πράσινα φύκια, έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα 14 φορές ισχυρότερο από αυτό της βιταμίνης Ε. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LACTIC ACID
    • Το γαλακτικό οξύ, το οποίο προέρχεται από φυτά μέσω ζύμωσης, έχει ενυδατική δράση. Είναι επίσης ένα AHA (οξύ φρούτων).
  • POTASSIUM SORBATE
    • Το σορβικό κάλιο είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά στην αγριοσορβιά.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY]
    • Το οργανικό εκχύλισμα φύλλων από δενδρολίβανο έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος λόγω περιβαλλοντικών αιτιών.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...