Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SYSTEM ABSOLUTE System Anti-Aging Θρεπτικη κρεμα νυχτας ελαφριάς υφής για απαιτητικα δερματα

62,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 847
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 50 ml

Περιγραφή

Θρέψη. Σύσφιγξη. Αναγέννηση.

Το πρωτοποριακό τρισδιάστατο πλέγμα ενεργών συστατικών από την περουβιανή χαρουπιά σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα απο πράσινα φύκια, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης σε βάθος χρόνου. Αφήνει το δέρμα πιο λείο και μειώνει τις ρυτίδες.
Το έλαιο που εκχυλίσεται από το λιμνανθές, παρέχει απαλή θρέψη καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Η ελαφριά, κρεμώδης υφή εξασφαλίζει μια ανανεωμένη εμφάνιση το πρωί.

Συμβατότητα με το δέρμα κι αποτελεσματικότητα επιστημονικά επιβεβαιωμένη. Χωρίς Παράγωγα ορυκτελαίων. Vegeterian.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε στο δέρμα κάθε βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση κάνοντας απαλό μασάζ.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Το λάδι από καρύδια Macadamia προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • LAURYL LAURATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.
  • TRITICUM VULGARE GERM OIL [WHEAT]
    • Το έλαιο φύτρων σίτου είναι πλούσιο σε φυσική βιταμίνη Ε. Αυτό το πλούσιο έλαιο προσφέρει εντατική θρέψη και λείανση.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Σκόνη που λαμβάνεται από άμυλο καλαμποκιού. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και αφήνει ελαφριά αίσθηση στο δέρμα.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • PHENOXYETHANOL
    • Η φαινοξυαιθανόλη είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά σε πράσινο τσάι και κιχώριο.
  • STEARIC ACID
    • Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • SUCROSE STEARATE
    • Αυτοί οι σταθεροποιητές και (συν-) γαλακτωματοποιητές, που προέρχονται από φυτικές ουσίες, δεσμεύουν το νερό με έλαιο.
  • PALMITIC ACID
    • Λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • PANTHENOL
    • Προβιταμίνη που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED]
    • Η στερόλη, που προέρχεται από το κραμβέλαιο, είναι ένα λιπιδικό συστατικό. Έχει καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα και τα μαλλιά και προσφέρει μια απαλή αίσθηση. Επίσης σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT
    • Το εκχύλισμα πράσινης άλγης ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος και έχει αποτέλεσμα εξομάλυνσης και σύσφιξης.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • ARGININE
    • Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι συστατικά πρωτεϊνών που επίσης εμφανίζονται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης (NMF). Διατηρούν το προστατευτικό στρώμα του μανδύα του δέρματος και δεσμεύουν την υγρασία.
  • ALLANTOIN
    • Η αλλαντοΐνη απαντάται φυσικά στο λουλούδι σύμφυτο, στο μαύρο λαγόφυτο και στην αγριοκαστανιά. Ανακουφίζει από τον ερεθισμό και έχει αναγεννητικό αποτέλεσμα.
  • RETINYL PALMITATE
    • Παράγωγο βιταμίνης Α έχει αναγεννητικό αποτέλεσμα και βελτιώνει τους πόρους.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER
    • Η οργανική αλόη βέρα είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Το εκχύλισμα έχει αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Σε μορφή σκόνης, η αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • ETHYLHEXYLGLYCERIN
    • Φυτική ουσία με θρεπτικές, αντιμικροβιακές και αποσμητικές ιδιότητες.
  • BETAINE
    • Η βηταΐνη, που λαμβάνεται από την μελάσα των σακχαρότευτλων, ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα και τα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας τη στα μαλλιά, βελτιώνεται η διαχείριση τους και αυξάνεται ο όγκος τους.
  • CHONDRUS CRISPUS POWDER [CARRAGEENAN]
    • Η καρραγενάνη, που λαμβάνεται από τα κόκκινα φύκια χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • CAESALPINIA SPINOSA GUM
    • Το κόμμι που λαμβάνεται από τον καρπό της περουβιανής χαρουπιάς, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης με ενυδατικές ιδιότητες. Βοηθά επίσης τις δραστικές ουσίες να αποθηκεύονται και να προστατεύονται.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Vegan hyaluronic acid, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • BENZYL BENZOATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • COUMARIN
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • MICA
    • Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • POTASSIUM SORBATE
    • Το σορβικό κάλιο είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά στην αγριοσορβιά.
  • SODIUM BENZOATE
    • Το άλας βενζοϊκού οξέος είναι συντηρητικό πανομοιότυπο με την φύση.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CI 77491 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Περισσότερα προϊόντα από τη σειρά περιποίησης

Συμπληρωματική Φροντίδα

  Loading...