Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SUN ANTI AGING Sun Cream SPF 50

28,20 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 601480
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 75 ml

Περιγραφή

Η αντιγηραντική και συγχρόνως αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας SPF 50 παρέχει υψηλά επίπεδα προστασίας από τον ήλιο και φυσική φροντίδα, όλα σε ένα προϊόν. Τα βέλτιστα φίλτρα UVA και UVB προσφέρουν πλήρη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV. Ένα αντιγηραντικό σύμπλεγμα με βιταμίνη Ε προστατεύει την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση. Το αντιηλιακό σύμπλεγμα ενυδάτωσης με πανθενόλη προσφέρει έντονη ενυδάτωση.

Τα αντιηλιακά μας προϊόντα είναι coral-friendly (φιλικά προς τα κοράλλια) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σιγουριά και σεβασμό προς το περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούμε τα φίλτρα UV οξυβενζόνης, οκτοκρυλένιου και οκτανικού οξέως.


Η συμβατότητα με το δέρμα και η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώθηκαν επιστημονικά.
Χωρίς σιλικόνες, μανταλάκια, συνθετικές βαφές ή εκχυλίσματα ζώων.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε τη κρέμα πριν την ηλιοθεραπεία. Αποφύγετε την έκθεση τις μεσημεριανές ώρες. Επαναλάβετε αρκετές φορές για να διατηρήσετε την αντιηλιακή προστασία, κυρίως μετά τη κολύμβηση. Χρησιμοποιήστε με αφθονία. Βάζοντας λιγότερη ποσότητα, μειώνεται η προστασία. Προστατεύστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά από την απευθείας ακτινοβολία. Ντύστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά με προστατευτικά ρούχα και χρησιμοποιήστε αντιηλιακές κρέμες με υψηλό δείκτη προστασίας (μεγαλύτερο από 25). Ακόμη και μια αντιηλιακή λοσιόν με υψηλό SPF δεν εγγυάται απόλυτη προστασία από την UV ακτινοβολία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και να είστε προσεκτικοί με τα υφάσματα. Είναι πιθανό να λεκιάζει.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • DICAPRYLYL CARBONATE
    • Αυτό το συστατικό φυτικού ελαίου απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE
    • Αυτό το ελαφρύ προστατευτικό φίλτρο, με την ιδιαίτερα υψηλή απορροφητική ικανότητα εντός της σειράς UVA, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο με υψηλό παράγοντα προστασίας (SPF).
  • ETHYLHEXYL SALICYLATE
    • Φίλτρο προστασίας από το φως, προστατεύει από την ακτινοβολία UVB και λειτουργεί επίσης ως διαλύτης για άλλα φίλτρα προστασίας ενάντια στην ακτινοβολία. Έτσι, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο(SPF).
  • DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE
    • Φίλτρο προστασίας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία με ιδιαίτερα απορροφητική ικανότητα στο φάσμα ακτινών UVB. Βοηθά στη δημιουργία μιας ισορροπημένης προστασίας από τον ήλιο.
  • BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE
    • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό φίλτρο ηλιοπροστασίας ευρέως φάσματος που προστατεύει τόσο από την UVA όσο και απ΄ την UVB ακτινοβολία. Έτσι, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο με υψηλό παράγοντα προστασίας.(SPF).
  • POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE
  • TITANIUM DIOXIDE
    • Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του κασσίτερου χρησιμοποιείται ως βάση. Χρησιμοποιείται επίσης σε ένα παρασκεύασμα χωρίς νανοσωματίδια ως ελαφρύ φίλτρο προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • PANTHENOL
    • Προβιταμίνη που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • POLYGLYCERYL-2 CAPRATE
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • ECTOIN
    • Η εκτοΐνη αμινοξέων, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με τη χρήση βιοτεχνολογίας, είναι ένα προστατευτικό μόριο που οι μικροοργανισμοί χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την ξηρότητα λόγω θερμότητας, υπεριώδους ακτινοβολίας και υψηλών συγκεντρώσεων άλατος. Στα καλλυντικά, η εκτοΐνη έχει ενυδατικές, λειαντικές και συσφικτικές επιδράσεις. Επιπλέον, προστατεύει από τις αρνητικές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας.
  • SUCROSE STEARATE
    • Αυτοί οι σταθεροποιητές και (συν-) γαλακτωματοποιητές, που προέρχονται από φυτικές ουσίες, δεσμεύουν το νερό με έλαιο.
  • ALUMINA
    • Το ορυκτό οξείδιο του αργιλίου είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Όταν χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, τα φίλτρα UV και οι χρωστικές ουσίες σταθεροποιούνται, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματά τους.
  • STEARIC ACID
    • Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT
    • Τα φύκι Kombu, που προέρχεται από τον βόρειο Ατλαντικό, είναι ένα είδος καφέ φύκους. Οι προστατευτικές του ουσίες, που αναπτύσσονται με την παλίρροια, προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Συμπληρωματική Φροντίδα

AFTER SUNCooling Gel

19,90 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  Loading...