Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SUN ANTI AGING DNA-Protect Sun Cream SPF 30

36,48 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 788
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 50 ml

Περιγραφή

Το DNA-Protect Sun Cream SPF 30 προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο και ενεργή προστασία των κυττάρων και του DNA. Το φυσικό σύμπλεγμα DNA-Protect αναπτύχθηκε για τη θεραπεία του δέρματος που παθαίνει ζημιά από την υπεριώδη ακτινοβολία και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι επιβλαβείς για τα κύτταρα ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το DNA, επομένως, προστατεύεται καλύτερα σε περιπτώσεις αυξημένης έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία ενώ υποβοηθείται η διόρθωση του DNA στα κύτταρα. Τα εκχυλίσματα από τα φύκια kombu και ένα βέλτιστο φίλτρο UVA / UVB προσφέρουν αξιόπιστη προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Ένα αντιγηραντικό σύμπλεγμα προστατεύει από την πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Η νεανική λάμψη του δέρματος διατηρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα αντιηλιακά μας προϊόντα coral-friendly (φιλικά προς τα κοράλλια) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σιγουριά και σεβασμό προς το περιβάλλον. Δεν χρησιμοποιούμε τα φίλτρα UV οξυβενζόνης και οκτανικού οξέως.

Εφαρμογή

Απλώστε πριν κάνετε ηλιοθεραπεία. Αποφύγετε τον έντονο μεσημεριανό ήλιο. Εφαρμόστε αρκετές φορές για να διατηρήσετε την προστασία από τον ήλιο ιδιαίτερα μετά το κολύμπι. Απλώστε γενναιόδωρα το αντηλιακό. Η λιγότερη εφαρμογή μειώνει την προστασία για το δέρμα σας. Προστατέψτε τα μωρά και τα μικρά παιδιά από τον άμεσο ήλιο. Ντύστε τα μωρά και τα μικρά παιδιά με προστατευτικά ρούχα και χρησιμοποιήστε αντηλιακά με υψηλό συντελεστή προστασίας από τον ήλιο (μεγαλύτερο από 25). Ακόμη και αντηλιακή κρέμα με υψηλό SPF δεν εγγυάται πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα υφάσματα, όπου μπορεί να αφήσει μόνιμο λεκέ.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • DICAPRYLYL CARBONATE
    • Αυτό το συστατικό φυτικού ελαίου απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE
    • Αυτό το ελαφρύ προστατευτικό φίλτρο, με την ιδιαίτερα υψηλή απορροφητική ικανότητα εντός της σειράς UVA, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο με υψηλό παράγοντα προστασίας (SPF).
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • ETHYLHEXYL TRIAZONE
    • Φίλτρο προστασίας από το φως, προστατεύει από την ακτινοβολία UVB και λειτουργεί επίσης ως διαλύτης για άλλα φίλτρα προστασίας ενάντια στην ακτινοβολία. Έτσι, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο(SPF).
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE
    • Ιδιαίτερα αποτελεσματικό φίλτρο ηλιοπροστασίας ευρέως φάσματος που προστατεύει τόσο από την UVA όσο και απ΄ την UVB ακτινοβολία. Έτσι, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο με υψηλό παράγοντα προστασίας.(SPF).
  • ETHYLHEXYL SALICYLATE
    • Φίλτρο προστασίας από το φως, προστατεύει από την ακτινοβολία UVB και λειτουργεί επίσης ως διαλύτης για άλλα φίλτρα προστασίας ενάντια στην ακτινοβολία. Έτσι, επιτρέπει μια ισορροπημένη σύνθεση προστασίας από τον ήλιο(SPF).
  • SUCROSE PALMITATE
    • Αυτοί οι σταθεροποιητές και (συν-) γαλακτωματοποιητές, που προέρχονται από φυτικές ουσίες, δεσμεύουν το νερό με έλαιο.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Σκόνη που λαμβάνεται από άμυλο καλαμποκιού. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και αφήνει ελαφριά αίσθηση στο δέρμα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • PANTHENOL
    • Προβιταμίνη που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.
  • TITANIUM DIOXIDE
    • Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του κασσίτερου χρησιμοποιείται ως βάση. Χρησιμοποιείται επίσης σε ένα παρασκεύασμα χωρίς νανοσωματίδια ως ελαφρύ φίλτρο προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CANDELILLA/JOJOBA/RICE BRAN POLYGLYCERYL-3 ESTERS
    • Το μίγμα καντελίλας, jojoba και πίτουρου ρυζιού χρησιμοποιείται ως συν-γαλακτωματοποιητής. Αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση ελαφρότητας.
  • MICROCRYSTALLINE CELLULOSE
    • Σκόνη που προέρχεται από τα ξυλώδη μέρη των φυτών και χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • CETEARYL ALCOHOL
    • Η κηρώδης λιπαρή αλκοόλη, που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα, χρησιμοποιείται ως γαλακτωματοποιητής και ενισχυτής της σύστασης.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • ALLANTOIN
    • Η αλλαντοΐνη απαντάται φυσικά στο λουλούδι σύμφυτο, στο μαύρο λαγόφυτο και στην αγριοκαστανιά. Ανακουφίζει από τον ερεθισμό και έχει αναγεννητικό αποτέλεσμα.
  • LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT
    • Τα φύκι Kombu, που προέρχεται από τον βόρειο Ατλαντικό, είναι ένα είδος καφέ φύκους. Οι προστατευτικές του ουσίες, που αναπτύσσονται με την παλίρροια, προστατεύουν το δέρμα από τις αρνητικές συνέπειες της υπεριώδους ακτινοβολίας και έχουν αντιφλεγμονώδη δράση.
  • CALCIUM ALGINATE
    • Το αλγινικό ασβέστιο, που λαμβάνεται από καστανά φύκια, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • POLYHYDROXYSTEARIC ACID
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • ETHYL FERULATE
    • Το φαιώδες αιθύλιο, που προέρχεται από ρύζι, είναι αντιοξειδωτικό και έχει ιδιότητες απορρόφησης της UV ακτινοβολίας.
  • STEARIC ACID
    • Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • ALUMINA
    • Το ορυκτό οξείδιο του αργιλίου είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Όταν χρησιμοποιείται σε καλλυντικά, τα φίλτρα UV και οι χρωστικές ουσίες σταθεροποιούνται, βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματά τους.
  • POLYGLYCERYL-5 TRIOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY]
    • Το οργανικό εκχύλισμα φύλλων από δενδρολίβανο έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος λόγω περιβαλλοντικών αιτιών.
  • ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT
    • Το εκχύλισμα βιολογικών κοραλλιών τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Οι ουσίες αυτού του φυτού έχουν επίσης αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.
  • VIOLA TRICOLOR EXTRACT
    • Το εκχύλισμα από πανσέ έχει αντιφλεγμονώδη και αντιερεθιστικά αποτελέσματα.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • DISODIUM URIDINE PHOSPHATE
    • Αυτή η δραστική ουσία, που παράγεται μέσω ζύμωσης από ζαχαροκάλαμο ή ζαχαρότευτλα, προάγει τη σύνθεση του DNA και την επιδιόρθωση του DNA στα κύτταρα.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRIC ACID
    • Το κιτρικό οξύ λαμβάνεται από φυτικό υπόστρωμα μέσω ζύμωσης. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση των επιπέδων του pH. Είναι επίσης ένα AHA (άλφα υδροξυλικό οξύ).


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Συμπληρωματική Φροντίδα

AFTER SUNCooling Gel

19,90 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  Loading...