• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SOS SENSITIVE Θεραπευτικός ορός για ευαίσθητα, ευρυαγγείες & αλλεργίες

50,50 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 872
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 15 ml

Περιγραφή

Ο ορός SOS SENSITIVE σταθεροποιεί το φυσικό φράγμα προστασίας του δέρματος, χάρη στο σύμπλεγμα από εκχύλισμα καρδιόσπερμου, έλαιο σπόρων φραγκοστάφυλου και γλυκόριζας που περιέχει.
Απαλύνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς του δέρματος και έχει ήπια αντιφλεγμονώδη δράση.
Ιδανικός για ερεθισμένο δέρμα με αλλεργικές τάσεις.


ANNEMARIE BÖRLIND SOS SENSITIVE – SPA AWARDS 2016
Gala SPA AWARDS 2016

Εφαρμογή

Πιέστε τον δοσομετρητή, απλώστε τον ορό εντατικής δράσης στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και αφήστε το να απορροφηθεί εντελώς.

Wirksamkeit

  • Soothing effect for sensitive skin.*
  • Gentle on the skin.*
 
* Efficacy scientifically confirmed by an independent test institute.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • OCTYLDODECANOL
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • LAUROYL LYSINE
    • Θρεπτική σκόνη, κατασκευασμένη από φυτικό λαυρικό οξύ και το αμινοξύ λυσίνη, κάνει το δέρμα απαλό και λείο.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σπόρους φραγκοστάφυλου είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Έχει θρεπτικά, αναζωογονητικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Η δεϋδροξανθάνη, που λαμβάνεται από κόμμι ξανθάνης με θερμική επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Η φαινοαιθυλική αλκοόλη είναι πρωταρχικό συστατικό του ροδέλαιου. Είναι ένα φυσικό άρωμα με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • SORBITAN OLIVATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SORBITAN PALMITATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE
    • Δραστική ουσία, που προέρχεται από τη ρίζα της γλυκόριζας, τρέφει το ευαίσθητο δέρμα, ενισχύει και ανακουφίζει τον ερεθισμό.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Vegan hyaluronic acid, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • SODIUM LACTATE
    • Το άλας γαλακτικού οξέος που προέρχεται από ζύμωση από φυτά, έχει ενυδατική δράση. Εμφανίζεται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης (NMF).
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Το λάδι από καρύδια Macadamia προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT
    • Το εκχύλισμα καρδιόσπερμου, είναι πλούσιο σε πολυστερόλες, φλαβονοειδή, σαπωνίνες και τανίνες. Έχει ένα καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Πολυσακχαρίτης που παράγεται με βιωσιμότητα από φυτοπλαγκτόν χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογία, έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, διατηρεί την υγρασία και εξομαλύνει και βελτιώνει τους πόρους.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER
    • Πολυσακχαρίτης που λαμβάνεται από το βολβό του κονγιάκ, ενός φυτού που φύεται στη νοτιοανατολική Ασία, και είναι παράγοντας πηκτωματοποίησης. Κάνει το δέρμα μεταξένιο και το προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.
  • POTASSIUM SORBATE
    • Το σορβικό κάλιο είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά στην αγριοσορβιά.
  • CITRAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY]
    • Το οργανικό εκχύλισμα φύλλων από δενδρολίβανο έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος λόγω περιβαλλοντικών αιτιών.
  • CI 75810 [COPPER CHLOROPHYLL]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...