Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

SENSITIVE CREAM MASK Μάσκα εντατικής περιποίησης για ευαίσθητο δέρμα

34,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 889
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 75 ml

Περιγραφή

Χαλαρωτική. Καταπραϋντική. Εξισορροπητική.
Περιέχει το ενεργό σύμπλεγμα DEFENSIL® PLUS με έλαιο σπόρου φραγκοστάφυλου και εκχύλισμα καρδιόσπερμου που μειώνει τον ερεθισμό, την ερυθρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Ενισχύει την αντοχή και την φυσική προστασία του δερματικού φραγμού.
Για δέρμα που φαίνεται ήρεμο και ισορροπημένο.

Χαλαρωτικό τελετουργικό περιποίησης με ορατά αποτελέσματα φροντίδας και διαρκή αποτελέσματα.

Aποτελεσματικότητα και συμβατότητα με το δέρμα επιστημονικά αποδεδειγμένη. Χωρίς παράγωγα ορυκτελαίου. Vegan

Εφαρμογή

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο παραλείποντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ μέχρι η μάσκα να απορροφηθεί εντελώς από το δέρμα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Χρησιμοποιήστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • POLYGLYCERYL-3 STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • PHYTOSTERYL MACADAMIATE
    • Λιπιδικό συστατικό, που προέρχεται από φυτικές στερόλες και έλαιο macadamia, τρέφει και λειαίνει το δέρμα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • OCTYLDODECANOL
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • SILICA
    • Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • C10-18 TRIGLYCERIDES
    • Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • RIBES NIGRUM SEED OIL [BLACK CURRANT]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σπόρους φραγκοστάφυλου είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Έχει θρεπτικά, αναζωογονητικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • MAGNOLIA OFFICINALIS BARK EXTRACT
    • Το εκχύλισμα από το φλοιό του δέντρου μανόλιας έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά αποτελέσματα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL UNSAPONIFIABLES
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT
    • Το εκχύλισμα καρδιόσπερμου, είναι πλούσιο σε πολυστερόλες, φλαβονοειδή, σαπωνίνες και τανίνες. Έχει ένα καταπραϋντικό και αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY]
    • Το οργανικό εκχύλισμα φύλλων από δενδρολίβανο έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος λόγω περιβαλλοντικών αιτιών.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CI 75810 [COPPER CHLOROPHYLL]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...