Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

NATUCOLLAGEN BOOST Φυσικό υγρό κολλαγόνο για όλους τους τύπους δέρματος

49,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 601542
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 30 ml

Περιγραφή

Τόνωση. Σύσφιξη. Ενυδάτωση.

Φυσικά εκχυλισμένο κολλαγόνο από αραβόσιτο και πρωτεΐνες σόγιας και σιταριού που σε συνδυασμό με την πρωτεΐνη από λευκό λούπινο ενδυναμώνουν την δομή του δέρματος και βελτιώνουν την ελαστικότητά του. Η μαύρη τουλίπα προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση και διατηρεί το φυσικό φραγμό του δέρματος.

Για δέρμα πιο απαλό και σφριγηλό.

Αποτελεσματικότητα και συμβατότητα με το δέρμα επιστημονικά αποδεδειγμένη. Χωρίς ζωικά παράγωγα. Παράγεται χωρίς προϊόντα με βάση τα ζώα.Vegan.


 ANNEMARIE BÖRLIND NATUCOLLAGEN FLUID – BSB Innovation Prize 2021
1. Βραβείο «Πιο καινοτόμου Φυσικού Προϊόντος» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία BSB Innovation natural Products 2021"


 ANNEMARIE BÖRLIND NATUCOLLAGEN FLUID – BSB Innovation Prize 2021
1. Βραβείο «Πιο Καινοτόμου Συσκευασίας» στα Ευρωπαϊκά Βραβεία BSB Innovation natural Products 2021

Εφαρμογή

Εφαρμόστε στο δέρμα κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση. Συνεχίστε με την κανονική σας ρουτίνα φροντίδας δέρματος.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • ASCORBYL GLUCOSIDE
    • Σταθερό παράγωγο της βιταμίνης C, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και συνεπώς από την πρόωρη γήρανση. Υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και αντισταθμίζει την ανάπτυξη κηλίδων ηλικίας.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • ARGININE
    • Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι συστατικά πρωτεϊνών που επίσης εμφανίζονται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης (NMF). Διατηρούν το προστατευτικό στρώμα του μανδύα του δέρματος και δεσμεύουν την υγρασία.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Η δεϋδροξανθάνη, που λαμβάνεται από κόμμι ξανθάνης με θερμική επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Vegan hyaluronic acid, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • SORBITAN OLIVATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SORBITAN PALMITATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • RHIZOBIAN GUM
    • Το ριζοβικό κόμμι λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως παράγοντας σχηματισμού γέλης και μεμβράνης. Αυτός ο πολυσακχαρίτης έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • HYDROLYZED LUPINE PROTEIN
  • MALTODEXTRIN
    • Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • SODIUM LACTATE
    • Το άλας γαλακτικού οξέος που προέρχεται από ζύμωση από φυτά, έχει ενυδατική δράση. Εμφανίζεται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης (NMF).
  • LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • COLLAGEN AMINO ACIDS
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • MICA
    • Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Πολυσακχαρίτης που παράγεται με βιωσιμότητα από φυτοπλαγκτόν χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογία, έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, διατηρεί την υγρασία και εξομαλύνει και βελτιώνει τους πόρους.
  • TULIPA GESNERIANA FLOWER EXTRACT
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Η φαινοαιθυλική αλκοόλη είναι πρωταρχικό συστατικό του ροδέλαιου. Είναι ένα φυσικό άρωμα με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • EUGENOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CI 77491 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...