• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Eye Wrinkle Cream Πλούσια αντιρυτιδική κρέμα ματιών

21,60 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 897
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 20 ml

Περιγραφή

Πλούσια θρέψη και ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει αίσθημα λιπαρότητας, για το λεπτό δέρμα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία. Θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τη πολύτιμη βοήθεια του εκχυλίσματος καρότου. Το πολύτιμο βιολογικό έλαιο σουσαμιού βοηθά στην πρόληψη της απώλειας της υγρασίας και εξουδετερώνει τις γραμμές ξηρότητας. Χαρίζει ελαστικότητα και ζωντάνια.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα γύρω από τα μάτια πρωί και βράδυ και κάνετε απαλό μασάζ.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • ETHYLHEXYL STEARATE
    • Αυτό το συστατικό φυτικού ελαίου απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • POLYGLYCERYL-3 OLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • ZEA MAYS OIL [CORN]
    • Το έλαιο φύτρων αραβοσίτου είναι ένα συμβατό με το δέρμα έλαιο που χρησιμοποιείται ως βάση.
  • TRITICUM VULGARE GERM OIL [WHEAT]
    • Το έλαιο φύτρων σίτου είναι πλούσιο σε φυσική βιταμίνη Ε. Αυτό το πλούσιο έλαιο προσφέρει εντατική θρέψη και λείανση.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • TRIBEHENIN
    • Το κερί που λαμβάνεται από την ελαιοκράμβη έχει ένα θρεπτικό αποτέλεσμα και είναι ένας ενισχυτής της σύστασης.
  • SESAMUM INDICUM SEED OIL [SESAME]
    • Το οργανικό σησαμέλαιο προσφέρει πολύ καλή προστασία και ανανεώνει το δέρμα.
  • CERA ALBA [BEESWAX]
    • Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.
  • PHENOXYETHANOL
    • Η φαινοξυαιθανόλη είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά σε πράσινο τσάι και κιχώριο.
  • HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT
    • Το βιολογικό εκχύλισμα από βάλσαμο είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Οι ουσίες αυτού του φυτού έχουν αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακά αποτελέσματα ενώ παράλληλα τονώνουν τα αγγεία.
  • MAGNESIUM SULFATE
    • Το θειϊκό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.
  • PANTHENOL
    • Προβιταμίνη που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.
  • DAUCUS CAROTA SATIVA ROOT EXTRACT [CAROT]
    • Το εκχύλισμα που λαμβάνεται από τα καρότα είναι πλούσιο σε καροτίνη. Έχει ένα θρεπτικό αποτέλεσμα και είναι ένα φυσικό χρωστικό.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • ZINC OXIDE
    • Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του ψευδαργύρου χρησιμοποιείται σε μια σύνθεση χωρίς νανοσωματίδια. Είναι εξαιρετικά αδιαφανές και έχει σταθεροποιητικές και ανακλαστικές ιδιότητες.
  • BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS [RAPESEED]
    • Η στερόλη, που προέρχεται από το κραμβέλαιο, είναι ένα λιπιδικό συστατικό. Έχει καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα και τα μαλλιά και προσφέρει μια απαλή αίσθηση. Επίσης σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • ORYZANOL
    • Η γάμμα οροζανόλη, που προέρχεται από το ρύζι, έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και ιδιότητες απορρόφησης υπεριωδών ακτίνων. Προστατεύει και θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά.
  • RETINYL PALMITATE
    • Παράγωγο βιταμίνης Α έχει αναγεννητικό αποτέλεσμα και βελτιώνει τους πόρους.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • BETA-CAROTENE
    • Το καροτένιο χρησιμοποιείται ως φυσικό χρωστικό και μπορεί να μετατραπεί σε βιταμίνη Α στο δέρμα.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...