Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Exfoliating Peel

24,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 905
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 50 ml

Περιγραφή

Επανορθωτική. Εξισορροπητική. Λειαντική.

Κρέμα απολέπισης με φυσικά σφαιρίδια κεριού jojoba. Απομακρύνει τα νεκρά δερματικά κύτταρα. Αφαιρεί το κερατοποιημένο στρώμα του ρυπαρού δέρματος και ενισχύει την απορροή του σμήγματος. Οι μικρές ατέλειες και οι πόροι καθαρίζονται και λειαίνονται. Περιποιείται το δέρμα χάρη στο βούτυρο καριτέ με βιολογική πιστοποίηση. Για μια φρέσκια, καθαρή και λεία όψη. Καινοτόμος υφή χωρίς μικροπλαστικά σωματίδια.

Πιστοποιημένη συμβατότητα από ανεξάρτητο οργανισμό δοκιμών. Χωρίς παράγωγα ορυκτελαίου. Vegan.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε καθαρό και βρεγμένο πρόσωπο. Κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις για περίπου ένα λεπτό. Έπειτα ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • HYDROGENATED JOJOBA OIL
    • Το κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του φυτού jojoba θρέφει το δέρμα και χρησιμεύει ως ενισχυτής της σύστασης. Χρησιμοποιείται επίσης ως απαλό απολεπιστικό.
  • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • STEARIC ACID
    • Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • LAURYL GLUCOSIDE
    • Ουσία καθαρισμού που είναι ένα πολύ ήπιο και εξαιρετικά βιολογικά αποικοδομήσιμο επιφανειοδραστικό. Χρησιμοποιείται για να καθαρίσει το δέρμα και τα μαλλιά.
  • PALMITIC ACID
    • Λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • ARGININE
    • Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι συστατικά πρωτεϊνών που επίσης εμφανίζονται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης (NMF). Διατηρούν το προστατευτικό στρώμα του μανδύα του δέρματος και δεσμεύουν την υγρασία.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • MICA
    • Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.
  • CITRAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CI 77289 [CHROMIUM HYDROXIDE GREEN]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 75810 [COPPER CHLOROPHYLL]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77510 [FERRIC FERROCYANIDE]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...