• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

BB Cream beige Ενυδατική- αναπλαστική κρέμα με χρώμα

26,20 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 837
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 50 ml

Περιγραφή

Το πολυτάλαντο beauty balm της ANNEMARIE BÖRLIND συνδυάζει πέντε χαρακτηριστικά για φρέσκια και φυσική ακτινοβολία σε ένα και μόνο καινοτόμο προϊόν. Η ενυδατική κρέμα ημέρας, η οποία περιέχει φυτικό υαλουρονικό οξύ έρχεται σε αποχρώσεις που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει φυσικά όμορφη, ομοιόμορφη και λαμπερή. Τα σφαιρίδια χρώματος που αντανακλούν το φως κάνουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες να είναι λιγότερο ορατές. Ένα φυσικό, αντί-γηραντικό σύμπλεγμα μειώνει τυχόν ζημιές που έχουν προκληθεί από τις ακτίνες UVA και UVB και παράλληλα προστατεύει το δέρμα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιρροές, τις ελεύθερες ρίζες, προλαμβάνει ερεθισμούς και έχει καταπραϋντική δράση.

Βαθμολογήθηκε ως εξαιρετική στο οικολογικό περιοδικό ÖKO-TEST στο τεύχος Σεπτεμβρίου του 2013

Εφαρμογή

Χρησιμοποιείται κάθε πρωί, μετά από το καθαρισμό προσώπου σας. Απλώστε ομοιόμορφα στο δέρμα με τα δάχτυλά σας, από το μέτωπο προς τη μύτη, το πηγούνι και τα ζυγωματικά. Συνεχίστε απαλά μέχρι τα αυτιά, τη ρίζα των μαλλιών και το λαιμό. Αν απαιτείται, εφαρμόστε από πριν μια ενυδατική κρέμα ημέρας.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • LIMNANTHES ALBA SEED OIL [MEADOWFOAM]
    • Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Το λάδι από καρύδια Macadamia προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • MICA
    • Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE
    • Το φυσικό ορυκτό νεφελίνης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες μέσω της διάχυσης φωτός.
  • PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO]
    • Το βιολογικό εκχύλισμα αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες.Θρέφει, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • SORBITAN STEARATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • GLYCERYL STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • PHENOXYETHANOL
    • Η φαινοξυαιθανόλη είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά σε πράσινο τσάι και κιχώριο.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • POLYGLYCERYL-6 DIOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • POTASSIUM CETYL PHOSPHATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • PANTHENOL
    • Προβιταμίνη που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.
  • DISTARCH PHOSPHATE
    • Σκόνη που λαμβάνεται από άμυλο καλαμποκιού. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και αφήνει ελαφριά αίσθηση στο δέρμα.
  • SILICA
    • Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.
  • GLYCERYL LAURATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • SUCROSE COCOATE
    • Αυτοί οι σταθεροποιητές και (συν-) γαλακτωματοποιητές, που προέρχονται από φυτικές ουσίες, δεσμεύουν το νερό με έλαιο.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.
  • HYDROGENATED LECITHIN
    • Η υδρογονωμένη φυτική λεκιθίνη έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • BISABOLOL
    • Η οργανική βισαβολόλη πιστοποιημένη με FSC, που λαμβάνεται από το δέντρο candeia, έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.
  • DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE
    • Δραστική ουσία, που προέρχεται από τη ρίζα της γλυκόριζας, τρέφει το ευαίσθητο δέρμα, ενισχύει και ανακουφίζει τον ερεθισμό.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA GUM
    • Το αλεύρι από τους σπόρους του δέντρου γκουάρ χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • DUNALIELLA SALINA EXTRACT
    • Άχρωμο καροτενοειδές, που προέρχεται από τα πράσινα φύκια, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77492 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77491 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77499 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...