• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

ANTI-AGING REVITALIZER Θεραπευτικός ορός αντιγήρανσης – σύσφιξης

58,80 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 875
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 15 ml

Περιγραφή

Ο ορός ANTI-AGING REVITALIZER, αναζωογονεί το απαιτητικό δέρμα και απαλύνει τις υπάρχουσες γραμμές και λεπτές ρυτίδες του προσώπου, χάρη στο πιπέρι σετσουάν και το έλαιο από δέντρο φιστικιάς
Προλαμβάνει τη δημιουργία νέων ρυτίδων και λεπτών γραμμών.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα πιο νεανικό και σφριγηλό περίγραμμα.


ANNEMARIE BÖRLIND ANTI-AGING REVITALIZER – Gala SPA AWARDS 2016
Gala SPA AWARDS 2016

ANNEMARIE BÖRLIND ANTI-AGING REVITALIZER – SPA Diamond Award 2016
SPA Diamond Award 2016

Εφαρμογή

Πιέστε τον δοσομετρητή, απλώστε τον ορό εντατικής δράσης στο πρόσωπο μετά τον καθαρισμό και αφήστε το να απορροφηθεί εντελώς.

Wirksamkeit

  • Instant effect: visible wrinkle reduction 30 minutes after the first application.*
  • 15 % smoother skin.*
 
* Efficacy scientifically confirmed by an independent test institute.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • OLEYL ALCOHOL
    • Αυτό το συστατικό ελαίου, που λαμβάνεται από φυτικά λιπαρά οξέα, έχει εξομαλυντικές και θρεπτικές επιδράσεις.
  • LAUROYL LYSINE
    • Θρεπτική σκόνη, κατασκευασμένη από φυτικό λαυρικό οξύ και το αμινοξύ λυσίνη, κάνει το δέρμα απαλό και λείο.
  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO]
    • Το λάδι που λαμβάνεται από τον σπόρο του dhatelo προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Νεπάλ. Τρέφει και λειαίνει το δέρμα.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • CETYL PALMITATE
    • Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Η δεϋδροξανθάνη, που λαμβάνεται από κόμμι ξανθάνης με θερμική επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • SORBITAN OLIVATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SORBITAN PALMITATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • ZANTHOXYLUM BUNGEANUM FRUIT EXTRACT
    • Το εκχύλισμα πιπεριού Szechuan είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Συσφίγγει το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • SODIUM HYALURONATE
    • Vegan hyaluronic acid, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • SODIUM LACTATE
    • Το άλας γαλακτικού οξέος που προέρχεται από ζύμωση από φυτά, έχει ενυδατική δράση. Εμφανίζεται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης (NMF).
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
    • Το λάδι από καρύδια Macadamia προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα.
  • PISTACIA LENTISCUS GUM [MASTIC]
    • Το ελαιώδες εκχύλισμα που λαμβάνεται από τη ρητίνη του άγριου φιστικιού, το «γονίδιο νεότητας» της επιδερμίδας.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID]
    • Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • HEXYL CINNAMAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER
    • Η οργανική αλόη βέρα είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Το εκχύλισμα έχει αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Σε μορφή σκόνης, η αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Πολυσακχαρίτης που παράγεται με βιωσιμότητα από φυτοπλαγκτόν χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογία, έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, διατηρεί την υγρασία και εξομαλύνει και βελτιώνει τους πόρους.
  • AMORPHOPHALLUS KONJAC ROOT POWDER
    • Πολυσακχαρίτης που λαμβάνεται από το βολβό του κονγιάκ, ενός φυτού που φύεται στη νοτιοανατολική Ασία, και είναι παράγοντας πηκτωματοποίησης. Κάνει το δέρμα μεταξένιο και το προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Η φαινοαιθυλική αλκοόλη είναι πρωταρχικό συστατικό του ροδέλαιου. Είναι ένα φυσικό άρωμα με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • BENZYL BENZOATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • POTASSIUM SORBATE
    • Το σορβικό κάλιο είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά στην αγριοσορβιά.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...