Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Αντι-γηραντικό μεικ απ

29,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 1539
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 30 ml

* Υποχρεωτικά πεδία

29,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Περιγραφή

Αυτό το μεικ απ εξουδετερώνει τα ίχνη του χρόνου. Το σπιλανθές που περιέχει, διεγείρει τη δυναμική των κυττάρων και αναδιαμορφώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω, Το έλαιο καμέλιας περιέχει πολύτιμα συστατικά που φροντίζουν το δέρμα ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση μικρών ρυτίδων.

  • Βασισμένο στη φύση
  • Χωρίς ζωικά παράγωγα
  • Δερματολογικά ελεγμένη συμβατότητα με το δέρμα

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE
    • Το φυσικό ορυκτό νεφελίνης, μειώνει ορατά τις ρυτίδες μέσω της διάχυσης φωτός.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • SORBITAN OLEATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • OLUS OIL
    • Έλαιο που συγκεντρώνεται από διάφορα φυτά κι έχει μια λειαντική επίδραση στο δέρμα.
  • SILICA
    • Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.
  • SORBITOL
    • Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.
  • MICA
    • Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.
  • CAMELLIA JAPONICA SEED OIL
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από τους σπόρους του ψευδολιναριού είναι πλούσιο σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA). Αυτό ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και έτσι μειώνει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Το έλαιο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη φροντίδα του ξεφλουδισμένου, ξηρού δέρματος.
  • POLYGLYCERYL-6 DIOLEATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • PHYTOSTERYL MACADAMIATE
    • Λιπιδικό συστατικό, που προέρχεται από φυτικές στερόλες και έλαιο macadamia, τρέφει και λειαίνει το δέρμα.
  • DEXTRIN PALMITATE
    • Η παλμιτική δεξτρίνη, που λαμβάνεται από άμυλο και παλμιτικό οξύ, πυκνώνει τα έλαια και σταθεροποιεί τα προϊόντα που περιέχουν έλαιο.
  • ZINC OXIDE
    • Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του ψευδαργύρου χρησιμοποιείται σε μια σύνθεση χωρίς νανοσωματίδια. Είναι εξαιρετικά αδιαφανές και έχει σταθεροποιητικές και ανακλαστικές ιδιότητες.
  • ZINC PCA
    • Το άλας ψευδαργύρου του καρβοξυλικού οξέος πυρρολιδόνης έχει ένα ενυδατικό, αντιμικροβιακό και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.
  • MAGNESIUM SULFATE
    • Το θειϊκό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • HYDROGENATED CASTOR OIL
    • Το κερί από τους σπόρους του ρίκινου, θρέφει το δέρμα και χρησιμεύει ως ενισχυτής της συνέπειας.
  • MAGNESIUM STEARATE
    • Συνδυασμός φυτικού στεατικού οξέος και μαγνησίου που χρησιμοποιείται για να σταθεροποιεί γαλακτώματα και βοηθά τις πεπιεσμένες σκόνες να εφαρμόζονται καλύτερα.
  • HYDROGENATED LECITHIN
    • Η υδρογονωμένη φυτική λεκιθίνη έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • XANTHAN GUM
    • Το κόμμι ξανθάνηςχιμε λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER
    • Η οργανική αλόη βέρα είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Το εκχύλισμα έχει αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Σε μορφή σκόνης, η αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
  • ACMELLA OLERACEA EXTRACT
    • Το εκχύλισμα σπιλανθούς έχει αναγεννητικό και συσφικτικό αποτέλεσμα.
  • BENZYL BENZOATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LACTIC ACID
    • Το γαλακτικό οξύ, το οποίο προέρχεται από φυτά μέσω ζύμωσης, έχει ενυδατική δράση. Είναι επίσης ένα AHA (οξύ φρούτων).
  • HEXYL CINNAMAL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • COUMARIN
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • MAY CONTAIN:
  • CI 77891 [TITANIUM DIOXIDE]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77492 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77491 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.
  • CI 77499 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Συμπληρωματική Φροντίδα

Πούδρα

19,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  Loading...