• Χρησιμοποιήστε το κουπόνι VIP 2019 και κερδίστε 15% έκπτωση σε όλες σας τις αγορές!

Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

3 IN 1 FACIAL OIL Προστατευτικό ,ενυδατικό, αντιγηραντικό λάδι

46,00 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 600053
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 30 ml

Περιγραφή

Ενάντια στην μπλε ακτινοβολία. Αντιοξειδωτικό. Αντιγηραντικό. Ενυδατικό.
Το καινοτόμο ξηρό λάδι προσώπου κατά της γήρανσης 3 σε 1 είναι μια μοναδική καινοτομία της ANNEMARIE BÖRLIND. Αφήνει το δέρμα ανανεωμένο και ξεκούραστο ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία blue light (μπλε ακτινοβολία ) που εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet,οι οθόνες των υπολογιστών κλπ.
Τα θρεπτικά έλαια όπως το Ιnca Omega, το Kahai και το έλαιο κερασιού Ιμαλαΐων ενισχύουν το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση και ακτινοβολία. Συγχρόνως, ενισχύει την ελαστικότητα και την άμυνά του.

* Ακτινοβολία blue light (μπλέ ακτινοβολία) εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet, οι οθόνες των υπολογιστών κλπ. Καταστρέφει τα κύτταρα και συμβάλλει στη γήρανση του δέρματος.


ANNEMARIE BÖRLIND 3 IN 1 FACIAL OIL – Cosmoprof Asia Awards 2018
Cosmoprof Asia Awards 2018

ANNEMARIE BÖRLIND 3 IN 1 FACIAL OIL – tina ANTI-AGING beauty-award 2018/19
tina ANTI-AGING beauty-award 2018/19

ANNEMARIE BÖRLIND 3 IN 1 FACIAL OIL – Victoire de la Beauté« 2017-2018
Victoire de la Beauté« 2017-2018

ANNEMARIE BÖRLIND 3 IN 1 FACIAL OIL – BSB Innovation Prize 2018
BSB Innovation Prize 2018

ANNEMARIE BÖRLIND 3 IN 1 FACIAL OIL – BSB Innovation Prize 2018
BSB Innovation Prize 2018

Εφαρμογή


Απλώστε 2-3 σταγόνες στο δέρμα σας με ελαφρύ μασάζ το πρωί και το βράδυ μετά τον καθαρισμό και την τόνωση. Συνεχίστε με τα υπόλοιπα βήματα της ρουτίνας περιποίησης προσώπου σας.

Συστατικά*

  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • COCO-CAPRYLATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • PRINSEPIA UTILIS SEED OIL [DHATELO]
    • Το λάδι που λαμβάνεται από τον σπόρο του dhatelo προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Νεπάλ. Τρέφει και λειαίνει το δέρμα.
  • CARYODENDRON ORINOCENSE SEED OIL
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από το καρύδι του κακάο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Επίσης, δεν αφήνει λιπαρότητα. Έχει επίσης αναζωογονητικό, εξομαλυντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL
    • Το έλαιο από την φυστικιά των Inca έχει την υψηλότερη αναλογία ωμέγα λιπαρών οξέων. Είναι καταπραϋντικό, διατηρεί την υγρασία και απορροφάται εύκολα.
  • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER]
    • Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT [ROSEMARY]
    • Το οργανικό εκχύλισμα φύλλων από δενδρολίβανο έχει αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος λόγω περιβαλλοντικών αιτιών.
  • TOCOPHERYL ACETATE
    • Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • BISABOLOL
    • Η οργανική βισαβολόλη πιστοποιημένη με FSC, που λαμβάνεται από το δέντρο candeia, έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.
  • CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL [SAFFLOWER]
    • Το έλαιο από σπόρους γαϊδουράγκαθου, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Παρέχει πολύ καλή προστασία του δέρματος και κάνει κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • GLYCINE SOJA OIL [SOYBEAN]
    • Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • PORPHYRA UMBILICALIS EXTRACT
    • Εκχύλισμα που λαμβάνεται από την πορφύρα,ένα είδος κόκκινου άλγους. Προσφέρει σύσφιξη και ενίσχυση καθώς και αναζωογονητικά αποτελέσματα.
  • CITRONELLOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • BENZYL SALICYLATE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • LIMONENE
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TAGETES ERECTA FLOWER EXTRACT
    • Η λουτεΐνη, που εξάγεται από τον ταγέτη, προστατεύει το δέρμα από το ορατό μπλε φως. Έχει επίσης αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα.
  • EUGENOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.

Video

  Loading...