Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

2 IN 1 BLACK MASK Μάσκα εντατικής φροντίδας για μικτό ή λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους

34,95 €
Συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  • Είδος-Αρ.: 892
  • Χρόνος παράδοσης: 1 εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες πριν τις 15:00
  • Περιεχόμενο: 75 ml

Περιγραφή

Μάσκα με καθαριστική, συσφικτική, απολεπιστική και εξισορροπιστική δράση. Δίνει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Η πασχαλιά εξουδετερώνει τις ατέλειες, τα σπυράκια, το υπερβολικό σμήγμα και τη λιπαρότητα. Το φυτοπλαγκτόν συσφίγγει τους πόρους. Για ένα δέρμα που φαίνεται καθαρό, ματ και λείο.

Εφαρμογή

Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις και ζεστό νερό για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της απολέπισης και αφαιρέστε. Χρησιμοποιήστε μια ή δύο φορές την εβδομάδα.

Επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητα

  • 100% των ατόμων σημείωσε σημαντική μείωση σμήγματος 30 μόλις λεπτά μετά την εφαρμογή*
  • Tο 83 % των ατόμων παρατήρησε ότι το δέρμα είχε ματ όψη μετά την εφαρμογή*
 
* Αποτελεσματικότητα επιστημονικά επιβεβαιωμένη από ανεξάρτητο κέντρο ερευνών.

Συστατικά*

  • AQUA [WATER]
    • Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.
  • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • CAPRYLYL CAPRYLATE/CAPRATE
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE
    • Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.
  • BEHENYL ALCOHOL
    • Η βεαινυλική αλκοόλη, που λαμβάνεται από σπόρους του δέντρου μορίνγκα,είναι λιπιδική συνιστώσα (λιπαρή αλκοόλη). Τρέφει το δέρμα και ενισχύει τη συνοχή των γαλακτωμάτων.
  • ALCOHOL
    • Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.
  • COCONUT ALKANES
    • Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.
  • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA]
    • Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.
  • SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL [JOJOBA]
    • Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.
  • POLYGLYCERYL-3 STEARATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.
  • BENTONITE
    • Μίγμα φυσικών ορυκτών αργίλου, που δημιουργείται από τον μετεωρισμό της ηφαιστειακής τέφρας, πυκνώνει και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • GLYCERIN
    • Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.
  • SQUALANE
    • Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.
  • ORYZA SATIVA POWDER [RICE]
    • Το ξηρό ρύζι συνθλίβεται και χρησιμοποιείται ως φυσικό, ανανεώσιμο και ως εκ τούτου βιώσιμο απολεπιστικό.
  • SODIUM STEAROYL LACTYLATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • BENZYL ALCOHOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SODIUM STEAROYL GLUTAMATE
    • Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • MALTODEXTRIN
    • Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.
  • AROMA [FRAGRANCE]
    • Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.
  • DEHYDROXANTHAN GUM
    • Η δεϋδροξανθάνη, που λαμβάνεται από κόμμι ξανθάνης με θερμική επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.
  • MALIC ACID
    • Το μηλικό οξύ είναι ένα ΑΗΑ ( οξύ φρούτων). Έχει ενυδατικές ιδιότητες και ένα ήπιο απολεπιστικό αποτέλεσμα.
  • CITRIC ACID
    • Το κιτρικό οξύ λαμβάνεται από φυτικό υπόστρωμα μέσω ζύμωσης. Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση των επιπέδων του pH. Είναι επίσης ένα AHA (άλφα υδροξυλικό οξύ).
  • LACTIC ACID
    • Το γαλακτικό οξύ, το οποίο προέρχεται από φυτά μέσω ζύμωσης, έχει ενυδατική δράση. Είναι επίσης ένα AHA (οξύ φρούτων).
  • SYRINGA VULGARIS EXTRACT [LILAC]
    • Δραστική ουσία, που συλλέγεται βιώσιμα από την πασχαλιά με τη χρήση βιοτεχνολογίας, έχει καθαριστικές επιδράσεις ενώ μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό.
  • GLYCERYL CAPRYLATE
    • Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.
  • LINALOOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • HYDROGENATED LECITHIN
    • Η υδρογονωμένη φυτική λεκιθίνη έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.
  • GERANIOL
    • Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.
  • SACCHARIDE ISOMERATE
    • Πολυσακχαρίτης που παράγεται με βιωσιμότητα από φυτοπλαγκτόν χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογία, έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, διατηρεί την υγρασία και εξομαλύνει και βελτιώνει τους πόρους.
  • PHENETHYL ALCOHOL
    • Η φαινοαιθυλική αλκοόλη είναι πρωταρχικό συστατικό του ροδέλαιου. Είναι ένα φυσικό άρωμα με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.
  • ASCORBYL PALMITATE
    • Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
  • LECITHIN
    • Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα
  • TOCOPHEROL
    • Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  • HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE
    • Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.
  • CI 77499 [IRON OXIDES]
    • Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.


  • *H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
    Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη. Παρακαλούμε δείτε τη λίστα παραπάνω για για μια εξήγηση της INCIs.
  Loading...